Video Brașov. Pepe accidentat în Poiană. Și-a dislocat umărul. “Din seria lucrurilor care “se mai întâmplă, dar mergem mai departe”…

Last Updated on ianuarie 8, 2019 Pepe a avut probleme în vacanța din Poiana Brașov. Artistul s-a accidentat destul de grav, dislocându-şi umărul, în timp ce se dădea cu placa.

Aflat în vacanţă la Braşov, Pepe s-a bucurat de o privelişte superbă pe vârful Postăvaru şi de vremea perfectă pentru sporturile montane, dar cel mai probabil neatenţia l-a costat, potrivit Observator Tv. După ce a pus o poză cu umărul său, artistul şi-a alarmat instant fanii care nu ştiau ce s-a întâmplat, dar mai ales, dacă este bine şi teafăr.

Ulterior, Pepe a postat un filmuleţ pe Instagram, în care un apropiat îl ajuta să îşi revină, iar internauţiii-au răspuns imediat.

“Din seria lucrurilor care “se mai întâmplă, dar mergem mai departe”… mi-a scos “datul cu placa” umărul dar nu l-a pus el la loc”, a spus Pepe, pe contul său personal.

Vezi aici Video:


Revenim cu detelii!

Previous Story

Video Brașov. Cu mașina pe Republicii. Șofer din Suceava, rătăcit sau nesimțit?

Next Story

Foto Brașov. Cosmin: „Tot orașul este deszăpezit corespunzător. Poza cu zapada pe sosea este pe str Carpaților, la 3-4 min dupa ce au trecut cele doua utilaje prinse in poza înainte de liceul Mesota”. Primăria a intervenit cu 37 de utilaje