Video Brașov. Huiduieli pentru Codrin Ștefănescu, Marius Dunca și Roxana Mânzatu. „Rușine să vă fie” … ”Hoții”

Last Updated on ianuarie 22, 2019
Alte huiduieli pentru Codrin Ștefănescu și lideri PSD locali, de această dată la Brașov. După episodul Sibiu, Codrin Ștefănescu și-a luat porția în față la Aro. Huiduiți au mai fost și Marius Dunca și Roxana Mânzatu.

În momentul în care Codrin Ștefănescu și Marius Dunca, fost ministru al Sportului, acum președinte al PSD Brașov, au ajuns la sediul hotelului în care are loc o conferință de presă organizată de PSD Brașov, câțiva protestatari au huiduit și au strigat „Rușine să vă fie” și ”Hoții”, informează stiripesurse.ro.
Video Brașov. Huiduieli pentru Codrin Ștefănescu, Marius Dunca și Roxana Mânzatu. „Rușine să vă fie” ... ”Hoții” 1

Social-democrații s-au oprit să discute cu protestatarii, care s-au plâns de faptul că foarte multă lume, „frați, prieteni”, pleacă din țară.

Codrin Ștefănescu le-a spus că unii ar putea fi determinați să se întoarcă acasă, însă oamenii au continuat să huiduie și să scandeze. Unul dintre ei a spus „Partidul dumneavoastră nu a respectat electoratul”.

Apoi, un protestatar l-a întrebat pe Codrin Ștefănescu de ce pleacă oamenii din țară dacă România este în creștere, iar social-democratul i-a răspuns „pentru că avem democrație”, moment în care un alt protestatar a strigat „pleacă de lehamite, nu de bine”.

Deputata Roxana Mânzatu le-a dat oamenilor exemplul medicilor, care ar pleca din țară mult mai puțini, însă un protestatar i-a strigat „vreți să scăpați corupții, asta faceți de 2 ani”.

Vezi aici Video:

Înaintea conferinței de presă, și alte persoane au fost huiduite de câțiva protestatari. Oamenii îi întrebau pe cei care intrau în hotel dacă merg la PSD, iar dacă cineva răspundea afirmativ, protestatarii huiduiau.

Previous Story

Brașov. Vă mulțumim! Circa 2 milioane de turişti au vizitat, în 2018, Castelul Bran, Biserica Neagră şi Cetăţile Râşnov şi Făgăraş

Next Story

Video Brașov. Huiduit de brașoveni, Codrin Ștefănescu spune: „Sunt convins că BRAȘOV este un judeţ roşu, pro-PSD”