(Video) Brașov. Andra Marina: „BLUE AIR a deschis Aeroport la Brașov !!!! :)))) Serios??? Si ma lasa sa si cumpăr biletul…ma intreb apoi ce se intampla?”

Last Updated on ianuarie 18, 2019 Aeroportul Brașov este de aproximativ 15 ani în construcție și vor mai dura ceva ani până va fi finalizat. Cei de la Blue Air însă s-au grăbit și au activat Aeroportul Brașov la ei pe platformă. Poți cumpăra chiar și bilete 🙂

Zilele trecute, Adrian Veştea președintele Consiliului Județean, declara: „Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav rămâne prioritar pentru Consiliul Județean Brașov și în anul 2019.

Un alt pas concret spre realizarea acestui obiectiv l-am făcut astăzi prin semnarea acordului contractual pentru „Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav Etapa a III-a, Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru 9 obiecte”, în urma adjudecării licitației de către firma SC Construcții SA Sibiu.

Prețul total rezultat în urma procedurii de achiziție pentru proiectarea, execuţia şi finalizarea lucrărilor este de 34.026.900,82 lei .
Respectăm angajamentele pe care ni le-am asumat la începutul mandatului și continuăm dezvoltarea județului”.

Andra Marina Manatoru: „BLUE AIR A DESCHIS AEROPORT LA BRASOV !!!! :))))
Serios???
Si ma lasa sa si cumpăr biletul…ma intreb apoi ce se intampla?”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Muzeul Iluziilor revine la Brașov. Iluzii optice, 24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, o hologramă piramidală, un generator Van De Graaff și un theremin

Next Story

Brașov. Planetariul de la Grădina Zoologică va fi cel mai mare din România. Este finalizat în proporție de 90%