Poiana Brașov. Pepe a povestit cum și-a dislocat umărul pe pârtie. „M-am crezut în filme cu Van Damme. Vreau să exclud varianta operației…Am fost inconștient, am riscat. Vina a fost a mea. Sunt sigur că …”

Last Updated on ianuarie 7, 2019 Zilele trecute, în Poiana Brașov, Pepe a suferit o căzătură pe pârtie și și-a dislocat umărul. Într-o emisiune de televiziune a povestit cum a reușit performanța.

“Am învățat să fac multe lucruri cu stânga. Mi-am făcut freza și m-am încălțat. Am fost în vacanță, m-a luat valul să mă dau cu placa și m-am urcat frumos acolo sus pe munte.

Poiana Brașov. Pepe a povestit cum și-a dislocat umărul pe pârtie. „M-am crezut în filme cu Van Damme. Vreau să exclud varianta operației...Am fost inconștient, am riscat. Vina a fost a mea. Sunt sigur că ...” 1

Împreună cu doi prieteni nu ne-am uitat în buletin, am uitat ce vârsta avem, m-am dus și fără cască. Când am prins porțiunea cea mai lată am prins viteză și am făcut viraje, mi-a alunecat placa și am căzut direct pe umăr.

Nu știam ce mi-am rupt, când am făcut așa din umăr am simțit că e dat peste cap. Când am ajuns la hotel m-a dezbrăcat și descălțat Raluca, nu mai știam de mine. Mi-au făcut masaj și mi-au așezat umărul. O să mă duc și la RMN.”, a spus Pepe, într-o emisiune tv, potrivit spynews.ro.

Pepe a trecut prin momente nu tocmai plăcute, dar acum spune că se simte mai bine, însă a tras o sperietură pe cinste.

“Am fost inconștient, am riscat. Vina a fost a mea. Sunt sigur că prin gimnastică medicală o să mă recuperez total, nu e cazul de operație. Sperietura a fost pe cinste.

M-am crezut în filme cu Van Damme. Vreau să exclud varianta operației. O să mă mai urc pe placă, dar am mai multă grijă. Deși i-am promis Ralucăi că nu mai merg. Trebuie să ne ponderăm”, a mai spus Pepe.

Previous Story

USR Brașov inițiază o serie intitulată ”Salvați Parcul Central” pe fondul proiectului Primăria Municipiului Braşov de construire a unei Parcări Subterane cu 3,000 de locuri în Parcul Central Nicolae Titulescu din municipiul Brașov

Next Story

(Foto/Video) Accident Brașov. Doi răniți, trafic blocat. Ciocnire violentă între Timișul de Jos și Timișul de Sus