(Foto/Video) Brașov. Primele curse cu autobuze RATBV spre Cristian. „Linia 110, Brașov-Cristian, a devenit funcțională începând din prima zi a lui 2019”. Cât costă un bilet și abonament

Last Updated on ianuarie 8, 2019 De la 1 ianuarie 2019 au plecat spre Cristian primele autobuze RATBV. Acestea vor circula între capetele de linia Bartolomeu – stadionul Municipal, respectiv strada Nisipului, din cartierul Tineretului din Cristian, pe un traseu de 22 de kilometri.

„Linia 110, Brașov-Cristian, a devenit funcțională începând din prima zi a lui 2019. O echipă formată din consilieri, angajați ai Primăriei și primarul Gicu Cojocaru au făcut prima călătorie pe nou înființata rută, pe care toți cristolovenii o pot folosi începând de azi.

(Foto/Video) Brașov. Primele curse cu autobuze RATBV spre Cristian. „Linia 110, Brașov-Cristian, a devenit funcțională începând din prima zi a lui 2019”. Cât costă un bilet și abonament 1 (Foto/Video) Brașov. Primele curse cu autobuze RATBV spre Cristian. „Linia 110, Brașov-Cristian, a devenit funcțională începând din prima zi a lui 2019”. Cât costă un bilet și abonament 2 (Foto/Video) Brașov. Primele curse cu autobuze RATBV spre Cristian. „Linia 110, Brașov-Cristian, a devenit funcțională începând din prima zi a lui 2019”. Cât costă un bilet și abonament 3 (Foto/Video) Brașov. Primele curse cu autobuze RATBV spre Cristian. „Linia 110, Brașov-Cristian, a devenit funcțională începând din prima zi a lui 2019”. Cât costă un bilet și abonament 4 (Foto/Video) Brașov. Primele curse cu autobuze RATBV spre Cristian. „Linia 110, Brașov-Cristian, a devenit funcțională începând din prima zi a lui 2019”. Cât costă un bilet și abonament 5

Un an nou plin de bucurii și realizări tuturor! La mulți ani!”, a transmis Primăria Cristian.

Vezia aici Video:

Prețul unei călătorii pe ruta Cristian – Brașov sau retur va fi de 2,5 lei, cu mențiunea că, odată ajunși în Brașov, călătorii își pot continua călătoria cu alte mijloace de transport ale RATBV S.A., până la epuizarea perioadei de 50 de minute de valabilitate, informează brasovmetropolitan.ro.

Pentru continuarea călătoriei după cele 50 de minute este necesară repetarea validării cardului. Potrivit Planului Tarifar, prețul unui abonament lunar personalizat va fi 85 de lei/lunar, iar al unuia nenominalizat va fi de 128 de lei.

Previous Story

Video Brașov. Urs filmat lângă un restaurant în Predeal în timp ce se joacă în zăpadă

Next Story

Brașov. Gigi Becali și fostul ginere al lui Traian Băsescu, la un pas de bătaie în Poiana Brașov