Foto Brașov. Incendiu la Kronospan. Ce spun cei de la ISU

Last Updated on ianuarie 27, 2019 Duminică dimineață, un incendiu a izbucnit la Kronospan Brașov. Nu sunt victime.

Flăcările au cuprins o presă OSB, în jurul orei 7.30. Incendiul s-a extins la acoperișul halei. La fața locului s-a intervenit cu 6 autospeciale cu apă și spumă și 2 autoscări din cadrul ISU Brașov și o autospecială de la SPSU. Alte două echipaje SMURD s-au deplasat în zonă. Nu există victime, potrivit Realitatea Brașov.

Foto Brașov. Incendiu la Kronospan. Ce spun cei de la ISU 1 Foto Brașov. Incendiu la Kronospan. Ce spun cei de la ISU 2

„A ars acoperişul halei pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi. (…) Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum. (…) Din informaţiile pe care le deţin, se pare că fabrica deţine autorizaţie la incendiu.

Se va verifica dacă se mai respectă condiţiile care au stat la baza eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu”, a spus Criprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov, citat de bizbrasov.ro.

Foto Brașov. Incendiu la Kronospan. Ce spun cei de la ISU 3 Foto Brașov. Incendiu la Kronospan. Ce spun cei de la ISU 4

Conform sursei citate, incendiul a fost localizat în jumătate de oră şi nu s-a extins la alte hale, care erau practic lipite de hala cuprinsă de incendiu.

Previous Story

Foto Brașov. Primăria a încput lucrările de reabilitare a fostei clădiri a Bănci Săsești de pe Republicii. Primarul George Scripcaru: „Sperăm ca în cel mai scurt timp să finalizăm și procedura de preluare a turnurilor, bastioanelor și zidurilor cetății, și, de ce nu, să recuperăm și fosta Casa a Negustorilor, clădire pe care brașovenii o știu ca și Restaurantul Cerbul Carpatin. Consider că …”

Next Story

Brașov. În autobuz RATBV. Robert Lazar: „Zeamă de varză. Responsabila e o doamnă în vârstă care și-a pus punga fix pe banchetă, fără să-i pese că ar putea să fie găurită. Când s-a ridicat să plece …”