(Foto) Accident Brașov. Un băiat și o fată, internați în stare gravă după ce mașina lor a fost lovită de tren, în Râșnov. Ce spune Poliția

Last Updated on ianuarie 17, 2019 Accident grav joi după-amiaza în Râșnov, la o cale ferată de lângă supermarketul Penny. O fată și un băiat au fost grav răniți după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de tren.

Doi tineri, un băiat şi o fată, au fost răniţi, joi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren, în oraşul Râşnov, judeţul Braşov. Primele informaţii arată că şoferul, în vârstă de 19 ani, nu a respectat semnalele acustice şi luminoase, informează Mediafax.

(Foto) Accident Brașov. Un băiat și o fată, internați în stare gravă după ce mașina lor a fost lovită de tren, în Râșnov. Ce spune Poliția 1 (Foto) Accident Brașov. Un băiat și o fată, internați în stare gravă după ce mașina lor a fost lovită de tren, în Râșnov. Ce spune Poliția 2

Potrivit poliţiştilor braşoveni, tânărul de 19 ani, care conducea maşina, nu a respectat semnalele acustice şi optice de la nivel cu calea ferată, aflate în funcţiune şi a fost surprins şi accidentat de trenul de Zărneşti, care tranzitează Râşnovul.

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Râșnov nu a respectat semnalele acustice și optice, aflate în funcțiune, de la nivel cu calea ferată, fiind surprins și accidentat de trenul transport persoane care circula dinspre Brașov către Zărnești. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerei autoturismului, care au fost transportați la spital. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov, pentru bzb.ro.

(Foto) Accident Brașov. Un băiat și o fată, internați în stare gravă după ce mașina lor a fost lovită de tren, în Râșnov. Ce spune Poliția 3 (Foto) Accident Brașov. Un băiat și o fată, internați în stare gravă după ce mașina lor a fost lovită de tren, în Râșnov. Ce spune Poliția 4 (Foto) Accident Brașov. Un băiat și o fată, internați în stare gravă după ce mașina lor a fost lovită de tren, în Râșnov. Ce spune Poliția 5

Potrivit ISU Brașov, în mașină erau două persoane, la sosirea paramedicilor, ambele conștiente.  „Vorbim de o persoană de sex masculin, în vârstă de 19 ani, care prezenta escoriații la nivelul feței, și o persoană de sex feminin, în vârstă de 16 ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral. Băiatul a fost transportat la Spitalul Județean Brașov și fata la Spitalul de Copii”, a precizat cpt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov.

Cei doi au fost transportaţi la spital în stare gravă.

Previous Story

Accident Brașov. Mașină lovită de tren, o persoană încarcerată. În Râșnov, lângă supermarketul Penny

Next Story

Video Brașov. Zeci de câini, înfometaţi până la moarte într-un adăpost din Prejmer