FIS Cup debutează la Poiana Braşov! Roxana Cojocea: „O nouă șansă schiului alpin!” FisCup pentru prima dată in Poiana Brașov 5-6 Februarie si Children Trophy la a doua ediție 19-20 Februarie!!!! Evenimente organizate de Asociația de Turism Poiana Brașov – Coorganizator Primaria Municipiului Brașov cu sustinerea financiară…”

Last Updated on ianuarie 22, 2019 În perioada 5-6 februarie, la Brașov, are loc FIS Cup, competiție dedicată schiorilor din Europa.

Trofeul FIS Cup este dotat cu premii în valoare totală de 20.000 de euro. Locul 1 va fi răsplătit de organizatori cu suma de 2.500 de euro, locul 2 cu 1.500 de euro, iar ocupantul ultimei trepte a podiumului va primi 1.000 de euro.

Participanţii vor fi nevoiţi să suporte costurile cazărilor, ce se vor ridica la 55 de euro de persoană, lucru diferit de partea juniorilor. Aceştia vor primi cazarea gratuită, informează prosport.ro

FIS Cup debutează la Poiana Braşov! Roxana Cojocea: „O nouă șansă schiului alpin!" FisCup pentru prima dată in Poiana Brașov 5-6 Februarie si Children Trophy la a doua ediție 19-20 Februarie!!!! Evenimente organizate de Asociația de Turism Poiana Brașov - Coorganizator Primaria Municipiului Brașov cu sustinerea financiară...” 1

”Municipalitatea este parte a acestui proiect, aşa cum ne-am înţeles, fiecare trebuie să facă câte ceva. Dacă vrei să faci o competiţie, chiar dacă nu ai infrastructură, o faci, teoretic, şi pe laptop. Municipalitatea asigură absolut tot ce înseamnă partea de infrastructură, logistică, structura de natură umană şi tot ce trebuie ca să funcţioneze şi să se desfăşoare aceste competiţii”, a spus priamrul George Scripcaru.

Adrian Veştea a amintit de concursurile pentru sporturile de iarnă desfăşurate, în ultimii ani, în Braşov: ”Deja cred că Braşovul are o carte de vizită. Cu toţii am organizat festivalul Olimpic al Tineretului European, un eveniment la care noi ne-am prezentat bine şi cred că am creat o imagine bună Federaţiei Române de Schi. De asemenea, în decursul timpului, ca şi partener al Federaţiei Române de Schi, am organizat Campionate Mondiale de juniori pentru sporturi nordice, care au creat o imagine bună României”.

Roxana Cojocea: „O nouă șansă schiului alpin!” FisCup pentru prima dată in Poiana Brașov 5-6 Februarie si Children Trophy la a doua ediție 19-20 Februarie!!!!

Evenimente organizate de Asociația de Turism Poiana Brașov – Coorganizator Primaria Municipiului Brașov cu sustinerea financiară deosebit de importantă a sponsorilor si implicarea necondiționată a hotelierilor si membrilor școlilor de Schi, din cadrul Asociației de Turism Poiana Brașov!😍😍😍

FIS Cup debutează la Poiana Braşov! Roxana Cojocea: „O nouă șansă schiului alpin!" FisCup pentru prima dată in Poiana Brașov 5-6 Februarie si Children Trophy la a doua ediție 19-20 Februarie!!!! Evenimente organizate de Asociația de Turism Poiana Brașov - Coorganizator Primaria Municipiului Brașov cu sustinerea financiară...” 2

Mulțumim pentru prezență și implicare invitaților nostri Primarul George Scripcaru, Președintelui CJ Adrian Vestea, Pres FRSB Dan Mihoc si tuturor celor care au fost alături de noi ieri seară. 🤩🤩🤩”

Previous Story

Brașov. Mihai Tatu: „Acesta-i tot Parcul Titulescu, cel pe care-l vedeți în imagine, un petec. O să ne uităm în poze la el după ce o să se facă parcarea. Eu așa cred…Aflăm că parcarea ar putea fi mai mare, nu doar de 700 de locuri, ci de 2000 sau poate de 3000 de locuri. Hai, cine dă mai mult? Dincolo de aspectele de mediu și de mobilitate urbană mă întreb de ce se insistă cu …”

Next Story

(Foto) Zoo Brașov. 3 specii noi de maimuțe la „Casa maimuțelor“. Cum arată Macaci coadă de leu, Capucin cu față albă și Colobus guereza