Brașov. Update. Poliția a mers la adăpostul Rainbow Shelter’. Câți căini morți au găsit polițiștii

Last Updated on ianuarie 18, 2019 Polițiștii au mers joi la adăpostul de câini ‘Rainbow Shelter’ din Prejmer unde s-a reclamat faptul că mai mulți câini au fost găsiți morți iar alții înfometați.

Subcomisar Alina Maria Ivan, IPJ Brașov, citată de mytex.ro:
„În data de 17.01.2019, în jurul orelor 12.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Prejmer au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un imobil situat în comuna Prejmer, au fost găsite mai multe cadavre de câini. În temeiul sesizării, s-a constituit o echipă operativă, care s-a deplasat la locul indicat, fiind efectuată cercetarea la faţa locului. Din primele verificări s-a constat faptul că în mai multe încăperi şi boxe au fost găsite 17 cadavre canine.

Brașov. Update. Poliția a mers la adăpostul Rainbow Shelter'. Câți căini morți au găsit polițiștii 1

În cauză s-a procedat la sigilarea imobilului, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 18.01.2019, specialişti din cadrul DSV (n.r. Direcţia Sanitar Veterinară) Braşov să efectueze o cercetare amănunţită, pentru prelevarea de probe.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept», faptă prevăzută de art. 25 din Legea nr. 205/2004 privind protecţia animalelor”.

Stire Inițială
Scandal la ‘Rainbow Shelter’, un adăpost de câini din Prejmer, Brașov. Mai mulţi iubitori de animale sosiţi să verifice starea animalelor acuză administratorii că au înfometat 60 de câini.

În interiorul adăpostului au fost găsite cadavrele a zeci de câini care au fost înfometaţi, informează Observator Tv.
În acelaşi timp, în depozitul adăpostului se aflau sute de kilograme de mâncare pentru câini.

Tânăra a transmis totul Live pe Facebook, iar postarea a fost distribuită de sute persoane şi vizualizată de câteva mii.

Mai mult, femeia a anunţat că va depune plângere împotriva administratorului adăpostului.

Vezi aici Video:

În imaginile transmise pe reţeaua de socializare se poate observa cum câţiva câini, care au scăpat de la moarte, încearcă să mănânce în curtea adăpostului, în timp ce câteva zeci de cadavre zac în camerele adăpostului.

Previous Story

Brașov. Planetariul de la Grădina Zoologică va fi cel mai mare din România. Este finalizat în proporție de 90%

Next Story

Primăria Brașov: Închiderea depozitului de deșeuri industriale la Timiș-Triaj are autorizație de construcție. Deșeurile produse de fosta întreprindere Tractorul