Brașov. Update. Incendiu la o casă, proprietarul mort. Posibil crimă. Ce spun cei de la ISU și Poliția

Last Updated on ianuarie 15, 2019 Luni seara pompierii au fost chemați de urgență pe strada Carierei pentru un incendiu. Acolo au găsit un bărbat decedat care s-a dovedit proprietarul. Era mort, dar nu de la incendiu. Poliția a deschis dosar penal pentru distrugere şi ucidere din culpă.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu petrecut la o casă de pe strada Carierei din municipiul Braşov. Ne-am deplasat cu un echipaj de stingere a incendiilor cu apă şi spumă şi cu un echipaj SMURD.

Un bărbat de 59 de ani a fost găsit decedat în casă. În casa respectivă nu a fost un incendiu de proporţii, ci flăcările s-au extins pe o suprafaţă de aproximativ 3 metri pătraţi”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, potrivit bzb.ro.

Brașov. Update. Incendiu la o casă, proprietarul mort. Posibil crimă. Ce spun cei de la ISU și Poliția 1

(foto arhiva)

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi ucidere din culpă. „În data de 14.01.2019, în jurul orelor 19:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apel la SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe strada Carierei din municipiul Braşov, a izbucnit un incendiu.

În interiorul locuinţei a fost descoperit cadavrul unui bărbat în vârstă de 59 de ani, care a fost identificat ca fiind proprietarul locuinţei. În continuarea cercetărilor s-a dispus ridicarea şi transportarea cadavrului la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Poliţiştii efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă şi ucidere din culpă, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor”, a specificat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisarul Alina Ivan.

Previous Story

Brașov. Tânără rănită într-un autobuz RATBV și dusă la spital. Ce spune Poliția

Next Story

Brașov: O adolescentă din Moieciu a născut după indicațiile medicilor, prin telefon. Ambulanța nu a putut ajungea la ea. Ce spune ISU