Brașov. Update. Doi tineri au fost bătuți crunt de doi bărbați în Piața Sfatului. Ce spune Poliția

Last Updated on ianuarie 16, 2019 Doi tineri au fost bătuți cu pumnii și picioarele, de către doi bărbați, în timp ce se aflau în Piața Sfatului. Plângerea a fost făcută ieri la Secția 1 de Poliție Brașov.

„La data de 15 ianuarie, în jurul orelor 16:00, Secția nr. 1 Poliție Brașov a fost sesizată cu privire la faptul că în dimineața de 13 ianuarie, în intervalul orar 05:20-05:40, doi tineri de 27 ani, din municipiul Brașov au fost agresați, fiind loviți cu pumnii și picioarele, de către doi bărbați, în timp ce se aflau în Piața Sfatului din municipiul Brașov.

Brașov. Update. Doi tineri au fost bătuți crunt de doi bărbați în Piața Sfatului. Ce spune Poliția 1

Din investigațiile efectuate, polițiștii au reușit identificarea autorilor agresiunii, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în vederea probării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale”, a declarat reprezentantul Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, pentru mytex.ro.

Marți, pe grupul de Facebook Ce iti trebuie, frate? Brasov, Tudor Neica a scris: „Salut,
Caut o persoana neidentificata care a intervenit intr-o altercatie duminica dimineata la orele 05:30 in Piata Sfatului (in fata la UniCredit Bank).

Iti multumesc ca ai intervenit si TE ROG daca te afli pe acest grup, da-mi un semn in privat, rolul tau este critic in solutionarea cazului si pedepsirea celor vinovati. Persoana careia i-ai luat apararea este in stare grava in spital cu fata desfigurata.

Niste share-uri nu ar strica deloc…
Multumesc anticipat !”

Previous Story

Brașov. Austriecii de la CCC mai angajează 100 de oameni în primele două luni ale acestui an

Next Story

Brașov. Femeie tâlhărită în stație de autobuz RATBV. Hoțul i-a smuls telefonul mobil. Ce spune Poliția