Brașov. Medicul Simona Tivadar: „Grigorescu Dan mi-a fost coleg de facultate; a făcut chirurgie plastică și reparatorie și, in loc să-și trăiască timpul liber la ski în Poiană își complică viața și își strîmtează coronarele cu tot felul de obiective imposibile: spital regional la Brașov, paturi pentru marii arși, educație medicală. Cred că merită o mînă de ajutor”

Last Updated on ianuarie 22, 2019 Asociația „În numele lui Alexandru” strânge bani pentru un ventilator necesar pentru îngrijirea pacienților intubați de la Spitalul Județean din Brașov.

Medicul Simona Tivadar: „Grigorescu Dan mi-a fost coleg de facultate; a făcut chirurgie plastică și reparatorie și, in loc să-și trăiască timpul liber la ski în Poiană, cum îi șade bine unui chirurg in apogeul profesiei, își complică viața și își strîmtează coronarele cu tot felul de obiective imposibile: spital regional la Brașov, paturi pentru marii arși, educație medicală. Cred că merită o mînă de ajutor”.

Narcis Hogea: „În anul 2015 tragedia ,,Colectiv” ne-a lovit direct și butal, răpindu-ne fiul, în vârstă de nouăsprezece ani.
Dorința de a păstra vie memoria lui Alexandru, și mai ales speranța că nu vor mai exista la fel de multe astfel de morți evitabile, precum cea care ne-a lasat pe noi și, din păcate, atâtea alte familii cu sufletele mutilate pe vecie, ne-au determinat să înființăm în anul 2017 Asociația ,,În numele lui ALEXANDRU”.

Brașov. Medicul Simona Tivadar: „Grigorescu Dan mi-a fost coleg de facultate; a făcut chirurgie plastică și reparatorie și, in loc să-și trăiască timpul liber la ski în Poiană își complică viața și își strîmtează coronarele cu tot felul de obiective imposibile: spital regional la Brașov, paturi pentru marii arși, educație medicală. Cred că merită o mînă de ajutor” 1

Domnul Doctor Grigorescu Dan, cunoscut nu doar ca medic extraordinar, ci și ca un om deosebit, implicat atât în asigurarea tratamentului medical necesar pacienților săi, cât și în susținerea acestora și după ce viețile lor sunt salvate, a reușit, urmare unei generoase sponsorizări oferite de o companie privată, să asigure dotarea a două paturi pentru tratamentul persoanelor care au suferit arsuri grave, paturi aflate în cadrul unității de arși din secția chirurgie plastică a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov și care urmează să intre în funcțiune peste doar câteva zile.

Suma avută la dispoziție a permis achiziția tuturor celor necesare, cu excepția unui al doilea ventilator (sistem de ventilație terapie intensiva – 360°), a cărui existență este vitală pentru îngrijirea pacienților intubați.

În ciuda costului pe care achiziționarea acestui ventilator îl implică (aproximativ 15.000 eur – tva), avem convingerea că împreună îl vom achiziționa și vom putea susține astfel echipa domnului doctor Grigorescu să ajute cât mai mulți pacienți arși.

Oricine își dorește să ni se alăture și să contribuie la achiziționarea ventilatorului o poate face utilizând contul asociației:

ASOCIATIA IN NUMELE LUI ALEXANDRU,
Cont: RO10RNCB0209156430480001 deschis la BCR, sucursala Sinaia”

Previous Story

(Foto) Zoo Brașov. 3 specii noi de maimuțe la „Casa maimuțelor“. Cum arată Macaci coadă de leu, Capucin cu față albă și Colobus guereza

Next Story

Primăria Brașov, energizată! După recuperarea Cetățuii, începe demersurile juridice pentru recuperarea Casei Hirscher (fostul Cerbul Carpatin) din Piața Sfatului