Brașov. FELICITĂRI! Ania Monica Caill: „Daaaaaaaaaaa am reusiiiiiiiit top 30 in Cupa Europei. Dupa Edith Miklos aduc primul punct pentru Romania in Cupa Europei. Sunt foarte mandra de acest lucru mai ales ca …”

Last Updated on ianuarie 19, 2019 Premieră pentru schiul românesc într-o cursă de Cupa Europei, după 10 ani. Sportiva Coronei, Ania Caill a reuşit vineri, la Val di Fassa o performanţă excelentă pentru schiul românesc terminând în puncte cursa din Italia.

Ania s-a clasat pe locul 30 etapa de coborâre, lucru care confirmă forma foarte bună în care se află sportiva Coronei, transmite asccorona.ro.

„Daaaaaaaaaaa am reusiiiiiiiit top 30 in Cupa Europei 😁😁😁. Dupa Edith Miklos aduc primul punct pentru Romania in Cupa Europei.
Sunt foarte mandra de acest lucru mai ales ca il aduc sub culorile Coronei 💪

Brașov. FELICITĂRI! Ania Monica Caill: „Daaaaaaaaaaa am reusiiiiiiiit top 30 in Cupa Europei. Dupa Edith Miklos aduc primul punct pentru Romania in Cupa Europei. Sunt foarte mandra de acest lucru mai ales ca ...” 1
In drumul meu am intalnit persoane care nu au crezut in mine, ma bucur ca dovedesc contrariul cu acest rezultat 👊

Multumesc tuturor celor care cred in mine si in special mamei mele care imi este mereu alaturi ❤

Val di Fassa will always be special ❤”, a scris pe Facebook Ania Monica Caill.

Emilian Focşaneanu, unul dintre antrenorii Coronei, cu care Ania Caill se pregăteşte, subliniază rezultatul excelent pentru schiul românesc şi confirmă forma bună în care se află Ania.

„Este un pas mare pentru schiul românesc. Ne bucurăm că aceste puncte pentru România au fost aduse de o sportivă de la clubul Corona şi sperăm să continue tot aşa, pentru că Ania a început excelent anul”, a spus antrenorul Coronei.

Previous Story

Brașov. Sute de oameni au donat bani adăpostului ilegal de cîini de la Prejmer. Tânărul care se ocupa de adăpost e de negăsit. „Se pare că au murit de foame, s-au mâncat între ei, e oribil ce am văzut înăuntru”

Next Story

Brașov. Ceartă Băsescu-Ponta pe Autostrada Brașov-Comarnic. „Viorel, „neputinciosul guraliv” constructorul de autostrăzi! Înţeleg că „neputinciosul guraliv” Victor Viorel Ponta, doctor plagiator, a glăsuit că cel care …”