Brașov. Eliberat! Bărbatul care a lăsat să moară de foame 73 de câini a fost eliberat din arestul Poliției!

Last Updated on ianuarie 21, 2019 Bărbatul care a lăsat să moară de foame 73 de câini dintr-un adăpost a fost eliberat din arest luni seara, de către polițiști. Acum, acesta trebuie să se ferească de activiștii care luptă pentru drepturile animalelor.

Luni seara, Bogdan Cepoiu, administratorul adăpostului ilegal de câini de la Prejmer, a fost eliberat din arestul Poliției Brașov, informează Realitatea Brașov.

Brașov. Eliberat! Bărbatul care a lăsat să moară de foame 73 de câini a fost eliberat din arestul Poliției! 1

Oamenii legii au dispus, pe numele lui, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Acesta este acuzat de săvârșirea infractiunii de uciderea animalelor, cu intentie, fara drept. Pedeapsa pentru infractiunea retinuta in sarcina sa (de la 3 luni, la un an sau amenda) nu permite formularea propunerii de arestare preventivă.

Dorin Enache, director executiv DSV Braşov, citat de Digi 24.: Acele animale au suferit și au murit în urma cu două, cu trei luni. Erau cadavre. Probabil în jur de 35, până la 40 de animale au fost reconstituite.

Poliţia a deschis dosar penal în cazul bărbatului care a fugit cu banii din donaţiile pentru un adăpost de câini. Bărbatul, care promisese să aibă grijă de zeci de câini, strânşi într-o curte din Prejmer, nu le-a mai răspuns la telefon celor care îi donau bani. Oamenii s-au îngrijorat şi au chemat autorităţile. Când au ajuns acolo, mulţi câini erau deja morţi.

-Se pare că au murit de foame, s-au mâncat între ei, e oribil ce am văzut înăuntru.

-Când am intrat înăuntru ne-a izbit un miros de, nu vă pot descrie, de focar de infecție, este cred că puțin zis.

Dr. Constantin Vlădilă, consilier DSV: Situaţia actuală este destul de critică. După ştiinţa mea, la momentul actual, nu are înregistrare sanitar veterinară, deci practic, functionează ilegal.

Previous Story

Brașov. 18.893 de braşoveni s-au vaccinat împotriva gripei. Săptămâna trecută au fost înregistrate 111 cazuri de gripă

Next Story

Brașov. Gripa a făcut prima victimă. Un bărbat internat cu gripă a murit la Spitalul de Boli Infecţioase