Brașov După Cristian, RATBV pregătește curse spre Sânpetru, Bod, Prejmer, Hărman

Last Updated on ianuarie 8, 2019 RATBV asigură de la 1 ianuarie transportul public între Cristian și Brașov, prin linia 110. Autobuzele circulă, în funcție de momentul zilei, cu o frecvență de o jumătate de oră sau o oră. Se pregătesc curse spre alte localități.

Călătorii sunt mulțumiți, mai ales că nu mai sunt nevoiți să aștepte în stații autobuzele care veneau din alte localități.

Brașov După Cristian, RATBV pregătește curse spre Sânpetru, Bod, Prejmer, Hărman 1

În curând și în alte localități din zona metropolitană vor ajunge autobuze ale societăţii de transport public din Brașov. „Începem pregătirile pentru operare în mai multe localități din zona metropolitană printre care Sânpetru, Bod, Prejmer, Hărman. Toate aceste primării au arătat deschidere, la fel cum a arătat Primăria Cristian și alături de Primăria Brașov intră în parteneriatul pentru operare pe zona metropolitană”, a explicat George Cornea, președintele CA RATBV SA, pentru stiri.rttbrasov.ro.

Biletul pe ruta Cristian – Brașov are valabilitatea de 50 de minute, deci pasagerii mai pot călători până la expirarea acestui timp și pe mijloacele de transport din municipiu. Pe linia 110, Brașov – Cristian, nu există bilete de hârtie și nu se plătește la șofer.

Achitarea traifului călătoriei se va face exclusiv prin intermediul cardurilor de călătorie. Este obligatorie validarea cardului de călătorie chiar dacă este încărcat cu un abonament, acest lucru permițând celor de la RATBV S.A., printre altele, contorizarea clară a numărului de pasageri, în vederea alocării unui număr suficient de autobuze.

Previous Story

BERD și-a dat acordul pentru asocierea la construirea Spitalului Regional, pe 18 hectare

Next Story

Video Brașov. Cu mașina pe Republicii. Șofer din Suceava, rătăcit sau nesimțit?