Brașov. Cristian Borcea şi-a adunat toţi cei 7 copii pe care îi are cu 4 femei în Poiana Braşov. „A fost dorinţa mea să-i reunesc pe toţi, fiindcă eu îi iubesc pe toţi. Ei îmi vor …”

Last Updated on ianuarie 8, 2019 Fostul acționar dinamovist, Cristian Borcea, a petrecut Revelionul în Poiana Brașov, alături de cei șapte copii pe care îi are cu patru femei.

„A fost dorinţa mea să-i reunesc pe toţi, fiindcă eu îi iubesc pe toţi. Ei îmi vor duce numele mai departe. Normal, cei mici sunt mai avantajaţi, ei sunt şi mai puşi pe joacă, nu mai pot pe cei mari să-i iau în braţe şi să-i mângâi, trec anii, dar cu toţii sunt ai mei, ei sunt averea mea cu adevărat”, a spus Borcea, citat de bzb.ro.

Brașov. Cristian Borcea şi-a adunat toţi cei 7 copii pe care îi are cu 4 femei în Poiana Braşov. „A fost dorinţa mea să-i reunesc pe toţi, fiindcă eu îi iubesc pe toţi. Ei îmi vor ...” 1

În Poiana Braşov, Borcea şi-a plimbat familia cu trăsura sau cu sania, orele de schi şi vizita la Râşnov fiind alte distracţii bifate.

Cristi Borcea s-a întâlnit în Poiană şi cu Gigi Becali, naşul celui de-al doilea mariaj al lui.

Astfel, au stat alături de tatăl lor Patrick, Angelo, Melissa (cu Mihaela Borcea), Carolyn (cu Simona Voiculescu), Alex, Gloria (cu Alina Borcea) şi Milan (cu Valentina Pelinel). Dar familia mare a lui Borcea va fi şi mai mare în prima parte a lui 2019: Valentina e însărcinată cu gemene.

Previous Story

Poiana Brașov, început de sezon foarte bun. 32.774 de treceri. 2 ianuarie – ziua cu cele mai multe treceri prin turnichete din acest sezon

Next Story

Brașov. Parcare de 3,000 de locuri sub Parcul Central? Ce spune primarul George Scripcaru