Brașov. Codrin Ștefănescu așteptat cu huiduieli, ca la Sibiu. „Vom fi acolo pentru a le arăta cu puţinele forţe pe care le mai avem că nu am renunţat, iar România nu e un sat fără câini…”

Last Updated on ianuarie 22, 2019 Codrin Ștefănescu, secretarul general PSD, și-a anunțat marți prezența la Brașov. Pe Facebook protestatarii se mobilizează pentru a-l întâmpina cu huiduieli, așa cum s-a întâmplat luni, în fața sediului PSD din Sibiu.

„Maine, 22 ianuarie, începând cu ora 16.30, la Hotel Aro Braşov, PSD are anunţată o şedinţă locală de partid care va fi condusă de secretarul general Codrin Ştefănescu. Noi vom fi acolo de la ora 16.00, pentru a le arăta cu puţinele forţe pe care le mai avem că nu am renunţat, iar România nu e un sat fără câini, unde haitele organizate de lupi să facă ce vor”, suna o convocare, postată pe Facebook, potrivit bzb.ro.

Brașov. Codrin Ștefănescu așteptat cu huiduieli, ca la Sibiu. „Vom fi acolo pentru a le arăta cu puţinele forţe pe care le mai avem că nu am renunţat, iar România nu e un sat fără câini...” 1

Practic, se anunţă astfel, o repetare a episodului de ieri, de la Sibiu.
Liderii PSD Eugen Nicolicea şi Codrin Ştefănescu au fost huiduiţi acolo în plină stradă. De acelaşi tratament a avut parte şi ministrul Turismului, Bogdan Trif, care se afla alături de ei. A fost a doua astfel de manifestare împotriva lui Nicolicea şi Ştefănescu în doar trei zile.

Vezi aici Video cu huiduielile din Sibiu:

Sâmbătă, Nicolicea a fost înjurat şi scuipat de un protestatar, la Drobeta Turnu Severin. Ion Olteanu l-a aşteptat pe social-democrat în momentul în care acesta ieşea dintr-o clădire şi a început să-l acuze că a modificat legile justiţiei, ceea ce a dus la eliberarea a sute de criminali, tâlhari şi violatori.

Protestatarul l-a numit pe Nicolicea „bolşevic”, iar PSD-istul i-a răspuns cu aceeaşi monedă: „Da, nesimţitule. (…) Eşti un prost. Dispari”.

Codrin Ștefănescu, citat de Știrile Pro Tv: „Ordonanţa pe coduri va exista cât de curând. Este o chestie pe care ne-am asumat-o la Consiliul Naţional. Aţi văzut că acum ne-a anunţat domnul Tudorel Toader de ordonanţa pe completuri. (…) Toate se vor da.

Şi vă spun un singur lucru: noi nu am renunţat şi este o discuţie foarte serioasă şi aplicată în interiorul partidului pe amnistie şi graţiere. Pentru că, vă repet, suntem ţara în care s-au produs nişte lucruri unice pe planetă, legate de încălcarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”

Previous Story

Brașov. Gripa a făcut prima victimă. Un bărbat internat cu gripă a murit la Spitalul de Boli Infecţioase

Next Story

Brașov. Mihai Tatu: „Acesta-i tot Parcul Titulescu, cel pe care-l vedeți în imagine, un petec. O să ne uităm în poze la el după ce o să se facă parcarea. Eu așa cred…Aflăm că parcarea ar putea fi mai mare, nu doar de 700 de locuri, ci de 2000 sau poate de 3000 de locuri. Hai, cine dă mai mult? Dincolo de aspectele de mediu și de mobilitate urbană mă întreb de ce se insistă cu …”