Accident Brașov. Pieton lovit de o mașină pe trotuar. Acum este în comă la spital. Ce spune Poliția

Last Updated on ianuarie 15, 2019 Un tânăr de 19 ani a fost grav rănit luni seara pe strada Carpaților. Se afla pe trotuar și a fost lovit puternic de un autoturism unde a și rămas inconștient. Acesta a fost transportat în comă la spital.

„În această seară (luni seară, n.r.), în jurul orelor 18.30, pe str. Carpaților, în dreptul imobilului cu nr. 64, un bărbat în vârstă de 24 ani din Brașov care a condus un autoturism ce circula dinspre str. Poienelor spre str. Berzei, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe trotuar și a lovit un pieton care a fost transportat la spital în stare de inconștiență”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov pentru bzb.ro.

Accident Brașov. Pieton lovit de o mașină pe trotuar. Acum este în comă la spital. Ce spune Poliția 1

Potrivit sursei citate, conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ, pe numele lui fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Din accident a mai rezultat o victimă, un brașovean în vârstă de 54 de ani, care era pasager în partea dreapta-față în autoturism. Și ea a fost transportată la spital.

Previous Story

Brașov. S-a semnat. Autobuze RATBV şi la Ghimbav, Bod şi Sânpetru

Next Story

Brașov. Tânără rănită într-un autobuz RATBV și dusă la spital. Ce spune Poliția