Brașov. Turiști francezi îngenunchiați de gheața de pe Aleea de sub Tâmpa. Există metode de a curăța Aleea iarna sau trebuie închisă în sezonul rece?

Last Updated on ianuarie 3, 2019 Dacă vrei să faci o plimbare pe Aleea de sub Tâmpa trebuie să te echipezi corespunzător … cu patine. Mai mulți turiști francezi s-au aventurat fără patine și au început să cadă pe rând. Există metode de a curăța Aleea iarna sau trebuie închisă în sezonul rece?

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, George Boroda a postat o fotografie cu mesajul: „În Brașov începem anul cu evenimente tari organizate de Primărie. Din seria “Ne-a umilit dar a și făcut”, o invitație la promenadă cu căzături, mâini și picioare rupte.
Brașov. Turiști francezi îngenunchiați de gheața de pe Aleea de sub Tâmpa. Există metode de a curăța Aleea iarna sau trebuie închisă în sezonul rece? 1

Nu incurcati traseele montane cu parcurile amenajate și întreținute de Primărie. Acel grup era de turiști francezi care nu păreau echipați greșit pentru o plimbare prin parc, fie ea pe timp de iarnă. În toate orașele, inclusiv cele românești, pe timp de iarnă gheața este îndepărtată in mod constant. În Brașov această operațiune se face superficial”.

Carmen Ferreira: Din păcate, insa, multi oameni nu știu cum sa se echipeze pentru un anumit tip de teren si/sau anotimp. Au urcat unii în adidași pana sus, în noaptea de revelion, nu știu cum au rezistat fără sa își rupă gâturile. Pe timp de iarna, mai ales cei mai vârstnici, trebuie sa încerce sa se echipeze corespunzător… Mai cu o soseta peste talpa, ceva, măcar, ca e suficient sa prindă un pic de gheata ca să tragă o trântă…

Nelu Corbu: Săptămâna trecută am văzut “turiști ” in trening si adidași in varful Postavarului la -11 si furtuna de zăpadă. Dacă pleci cu intenția să ajungi pe sub Tampa te asiguri ca ai încălcările potrivite…

George Boroda: Eu stiu ce spun când spun. Brașovul este mult in urma cu managementul trotuarelor pe timp de iarnă. În poza exemplificativă putem vedea cum arată curtea școlii nr.5 , motiv pentru care s-au înregistrat mai multe incidente soldate cu victime copii.
Brașov. Turiști francezi îngenunchiați de gheața de pe Aleea de sub Tâmpa. Există metode de a curăța Aleea iarna sau trebuie închisă în sezonul rece? 2

Am solicitat in mod expres atentie foarte mare personalului , având în vedere că sunt nu unul , ci 3 angajati care se îngrijesc de curățenie și deszapezirea cailor de acces din unitatea de învățământ.

Previous Story

Brașov. 6 kilometri. Autostrada Râșnov-Cristian ar trebui să se deschidă anul acesta

Next Story

Brașov. Nicio problemă. Vă mai așteptăm. Aproape nouă tone de deșeuri după Revelion adunate din Centrul istoric (zona Piața Sfatului, Republici – M. Weiss și străzile adiacente)