Update Brașov. Avalanșă în Masivul Bucegi. Salvamont Bușteni: „Un barbat a fost surprins astazi de o avalansa pe Valea Morarului … Dupa mai multe cercetari, avem motive intemeiate sa credem ca exista si o a doua victima…”

Last Updated on decembrie 10, 2018 Reprezentanții Salvamont Bușteni au oferit un update privind avalanșa de ieri de pe Valea Morarului.

„Un barbat a fost surprins astazi de o avalansa pe Valea Morarului. Accidentul s-a produs in jurul orei 13:30 si doi turisti aflati in apropiere au fost martori la intreaga scena.

Update Brașov. Avalanșă în Masivul Bucegi. Salvamont Bușteni: „Un barbat a fost surprins astazi de o avalansa pe Valea Morarului ... Dupa mai multe cercetari, avem motive intemeiate sa credem ca exista si o a doua victima...” 1

Ei au descoperit pe avalansa scursă, o persoana care nu a mai raspuns manevrelor de resuscitare.

Spre locul accidentului au plecat doua echipe de salvatori din Busteni si Prahova, iar dupa lasarea intunericului, interventia a fost intrerupta.

Dupa mai multe cercetari, avem motive intemeiate sa credem ca exista si o a doua victima ingropata in zapada. Maine dimineata vor fi reluate cautarile.

Pericolul de avalanşă se menţine în intreaga zonă montana, existând depuneri mari de zăpadă aduse de vânt , în special in zona văilor.”

Previous Story

Brașov: Un bărbat a căzut de la etajul 3

Next Story

Brașov. Lidl deschide un nou magazin, numărul 7 din oraș. Data deschiderii