(Last Updated On: December 4, 2018)

Incident grav, marți dimineață. Un autoturism a cîzut în râpă. În mașină se aflau două persoane.

Potrivit unui apel primit la 112, un autoturism ar fi căzut într-o râpă, aproape 30 de metri. Evenimentul s-a petrecut în comuna Fundata, iar în autoturism se află două persoane, care ar fi reușit să iasă din autovehicul. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, unul SAJ, o autospecială de la SVSU Moieciu și alta de la secția de pompieri din Zărnești, informează Realitatea de Brașov.

(Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut  într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane! 1 (Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut  într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane! 2 (Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut  într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane! 3 (Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut  într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane! 4 (Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut  într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane! 5 (Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut  într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane! 6

Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Argeș, care conducea un autoturism dinspre Pitești, către Brasov, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În autoturism se aflau două persoane, șoferul și un pasager, care nu au suferit vătămări corporale.