(Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane!

Last Updated on decembrie 4, 2018 Incident grav, marți dimineață. Un autoturism a cîzut în râpă. În mașină se aflau două persoane.

Potrivit unui apel primit la 112, un autoturism ar fi căzut într-o râpă, aproape 30 de metri. Evenimentul s-a petrecut în comuna Fundata, iar în autoturism se află două persoane, care ar fi reușit să iasă din autovehicul. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD, unul SAJ, o autospecială de la SVSU Moieciu și alta de la secția de pompieri din Zărnești, informează Realitatea de Brașov.

(Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane! 1 (Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane! 2 (Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane! 3 (Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane! 4 (Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane! 5 (Foto) Accident Brașov. O mașină a căzut într-o râpă, aproape 30 de metri. În autoturism se aflau două persoane! 6

Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Argeș, care conducea un autoturism dinspre Pitești, către Brasov, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În autoturism se aflau două persoane, șoferul și un pasager, care nu au suferit vătămări corporale.

Previous Story

Accident Brașov. Update. Mașină lovită de tren, sâmbătă, pe strada de Mijloc. Ce spune Poliția acum

Next Story

Brașov. Alertă de la ISU! Un urs este pe strada Turnului, în mijlocul orașului