Brașov. Un băiețel de 4 ani, venit cu părinții să admire luminile de Crăciun, s-a pierdut în Piața Sfatului

Last Updated on decembrie 5, 2018 Polițiștii locali din Brașov au reunit un băiețel de 4 ani cu părinții după ce acesta se rătăcise în Centrul Vechi.

„Echipajul de polițiști locali de la Biroul 1 – Centru, care era în misiune de menținere a ordinii și liniștii publice în zona istorică a orașului, a observat în Piața Sfatului, în mulțimea adunată seara, în jurul orei 21.00, un băiețel de 4 ani singur, nesupravegheat.

Brașov. Un băiețel de 4 ani, venit cu părinții să admire luminile de Crăciun, s-a pierdut în Piața Sfatului 1

Copilul părea că se rătăcise de părinți, astfel că oamenii legii s-au apropiat de el și au încercat să afle de la el amănunte cu privire la situația lui. Polițiștii locali au constatat că, într-adevăr, se pierduse de persoanele care l-au însoțit în oraș pentru a admira și a se bucura împreună de luminițele din Pomul de iarnă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, Anca Lăutaru, citată de mytex.ro.

Agenții locali și micuțul au pornit în căutarea părinților, iar norocul a făcut s-o găsească în scurt timp pe nașa băiețelului, care i-a anunțat pe parinții intrați în panică.

Previous Story

Brașov. Începe vânzarea de brazi ieftini, la piaţă. La ce preț

Next Story

Brasov: Primăria a început de astăzi să dezafecteze cablurile de pe străzile Politehnicii și Postăvarului, iar acțiunea va continua și zilele următoare.