Brașov. Scumpirea biletelor și abonamentelor RATBV îi nemulțumește pe brașoveni. „1 – Nu aveți servicii pe măsura banilor pe care vi-i dam (validatoare nefuncționale, automate de bilete veșnic defecte, autobuze in care degeri de frig ), nu va țineți de program, ați instalat panouri care ne spun …”

Last Updated on decembrie 28, 2018 RATBV anunțat că de la 1 ianuarie biletul se scumpește de la 2 lei la 2,5 lei iar abonamentele se scumpesc de la 70 de lei la 85 de lei. Aceste scumpiri îi nemulțumesc pe brașoveni care circulă în autobuze jegoase și care nu ajung la ora programată în stații.

Alex Barna‎: „V-ati cam pus populatia in cap, baieti. “este necesar sa scumpim biletele, abonamentele, etc si am incercat sa amanam cat mai mult posibil acest lucru”. Bai oameni buni, am 2 probleme cu acest fapt:

1 – Nu aveti servicii pe masura banilor pe care vi-i dam (validatoare nefunctionale, automate de bilete vesnic defecte, …, autobuze in care degeri de frig –noroc ca iti tin cele 150 de persoane din autobuz de cald.), nu va tineti de program, ati instalat panouri care ne spun la ce ora ajung autobuzele si in Faget si la gara sunt stricate si vai mama lor….ce scumpiti voi, ma? Daca se apuca cetatenii orasului Brasov sa va boicoteze, ramaneti cu “degetul in C*R”

Brașov. Scumpirea biletelor și abonamentelor RATBV îi nemulțumește pe brașoveni. „1 - Nu aveți servicii pe măsura banilor pe care vi-i dam (validatoare nefuncționale, automate de bilete veșnic defecte, autobuze in care degeri de frig ), nu va țineți de program, ați instalat panouri care ne spun ...” 1

2 – Cum va permiteti sa anuntati majorarile de pret la finalul lunii Decembrie? Sunteti din PSD si v-ati obisnuit sa o dati la finalul anului, ca hotii? BAAA CE ESTE IN NEREGULA CU VOI? Facebook-ul aduce oamenii impreuna…din punctul asta de vedere. V-ati dori sa ne oprim din platit absolut toti si sa nu va bagam controlorii in seama pana acestia din urma devin violenti( asa cum ne invata istoria)?

Cu A.B ala ce-ati facut? Il monitorizati atent? WTF. pe bune? Incep sa cred ca sunteti aici sa ne luati banii si sa va bateti joc de noi..

Conducerea RATBV, citată de RTT Brașov: „De la începutul anului viitor intră în vigoare noul Plan tarifar pentru transportul public de persoane efectuat de RATBV S.A. pe traseele din Municipiul Brașov, plan tarifar ce are în vedere influențele economice înregistrate în ultimii ani la nivel național, respectiv evoluția prețurilor la toate produsele și serviciile de care depinde activitatea societății. De menționat că ultimele modificări de tarife la transportul public de călători au avut loc în municipiul Brașov în urmă cu șase ani (ianuarie 2013) pentru bilete și în urmă cu trei ani (ianuarie 2016) pentru abonamente”.

Nely Bălășoiu: Mi se pare extrem de mult la abonamente de la 70 la 85 … Barem dacă ai avea condiții … Autobuze neîncălzite, alea verzi sunt crimă și pedeapsă, mizerabile, nici nu vezi in ce stație te afli, stă noroiul pe geamuri până la tavan ! Rușine !!!

Gabriela Iancu: Daca tot le scumpiti ati face bine s a pune ti linia 33 s a circule pana la Carrefour si retur
Ant Luci: Ce mai inseamna o scumpire de 20% in ziua de azi? A marit Dragnea pensiile, platiti va rog !

Victor Damir: Așa încurajează ei să iti lași masina acasa și sa circuli cu transportul in comun 😂
Violeta Epure: În cazul ca, deja am cumpărat bilete mai multe și intru în 2019 cu bilete cumpărate de 2 lei, ce se poate face oare?

Sorana Florea: Jenant, la cum merg mai nou autobuzele. Nici nu știu de ce mai exista program. O aiureală totală. Și vechituri jegoase..
Piroska Tifan: Și oare de ce nu circula de la 5 dimineața și pana la ora 24 noaptea ca de , trebuie să mergem la gara cu taxi

Sorin Oltean: Iar in tot acest timp, in Estonia transportul public este gratuit.
Romania, “te iubesc”!

Stefania Mircea: Si tot asa veti circula? Si noi tot in jegurile de autobuze si trolee?
Adrian Feather: Mi se pare firesc.. toate intarzierile astea costa si ele bani grei

Previous Story

Autostrada Ploiești – Brașov, varianta Liviu Dragnea. ”Dau și eu o veste bună. Am stat cu multă speranță atât eu, cât și Guvernul să vedem câte companii vor …”

Next Story

Aeroportul Brașov. Consilierul local Géczi Gellért din Săcele: „Poate mă număr printre acei norocoși care au avut prilejul de a decola cu avionul de la Ghimbav, spre diferite destinații…toate aceste zboruri au fost cu avioane ultrauşoare, și nu m-au dus foarte departe în lume. Dar acum încep să cred, la modul cel mai serios că este doar o chestiune de timp până când zborul în lumea largă de la Brașov va deveni o certitudine!”