Brașov. Primarul George Scripcaru atacat de Dragoș Pătraru la Starea Nației. „E ca în junglă: frate, ești slab, te mâncăm. Te lăsăm fără…”

Last Updated on decembrie 13, 2018 Primarul George Scripcaru a fost vedeta emisiunii de miercuri seara, Starea Nației. Dragoș Pătraru este supărat că primarul Brașovului nu dă pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora chiar dacă Guvernul ar fi trebuit să dea acești bani.

Dragoș Pătraru: „Foarte pe scurt: Primăria Brașov nu mai are bani pentru plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap. Cum se întâmplă că lipsa banilor apare prima dată la persoane cu handicap, la femei însărcinate, la bolnavi?… Ce, că nu se pot apăra, așa-i?
Brașov. Primarul George Scripcaru atacat de Dragoș Pătraru la Starea Nației. „E ca în junglă: frate, ești slab, te mâncăm. Te lăsăm fără...” 1

E ca în junglă: frate, ești slab, te mâncăm. Te lăsăm fără bani, după care sărim pe tine, ca hienele. De ce nu vedem o știre: „Primarul orașului Brașov nu și-a mai luat banii luna asta. Motivul: nu au fost suficienți bani.”
Nu au mai ajuns banii și la el. Ce poate fi mai rușinos decât să-i lași fără bani pe cei care, oricum, primesc puțin, oricum sunt umiliți peste tot de statul ăsta imbecil! Eh, și cică primarul Scripcaru, adică ăsta…”

Primarul George Scripcaru: „Suntem în situația în care guvernul nu ne-a alocat toți banii, așa cum prevede legea, pentru plata acestor persoane. Guvernul știe tot timpul câte persoane sunt în plată, noi transmitem toate datele, i-am atenționat din timp, ne-am îndeplinit obligațiile prin asigurarea cotei de10% din aceste sume, iar acum ajungem pe 15 decembrie în ziua de plată și acești bani nu există, iar din datele pe care le avem, la Ministerul de Finanțe nu sunt bani.
Brașov. Primarul George Scripcaru atacat de Dragoș Pătraru la Starea Nației. „E ca în junglă: frate, ești slab, te mâncăm. Te lăsăm fără...” 2

Așa că solicit în primul rând Instituției Prefectului, pentru că reprezintă Guvernul României în teritoriu, Ministerului Finanțelor Publice – prin Direcția Finanțelor Publice Brașov și parlamentarilor de Brașov să își facă treaba și să facă demersurile pentru ca Guvernul să răspundă acestor necesități“.

Previous Story

Degeaba? Cătălin Drulă: Licitaţia pentru autostrada Ploieşti-Braşov, lansată fără studiu de fezabilitate

Next Story

Brașov. „Sunt Marius Dan, proaspat mutat in oras. In vara lui 2017, in plina canicula de iulie, in cartierul unde locuiam ( Chitila, NV de Bucuresti ) a inceput sa puta. Un miros ascutit, inecacios, lacrimogen pentru copii…. Am ales Brasovul pentru aerul curat si proximitatea muntelui. Surpriza neplacuta a venit odata cu …”