Brașov. Mergi? Revelion 2019 pe Tâmpa

Last Updated on decembrie 31, 2018 Update
Braşovul Pedalează:
Atenție! Se modifică ora plecării!
Vom pleca la ora 22:00 de la Modarom, deci cu o jumătate de oră mai devreme.
Am decis acest lucru pentru că poteca de urcare e acoperită cu zăpadă bătătorită și alunecă destul de tare. Luați-vă încălțăminte adecvată! Noi am făcut o oră și 20 de minute până sus.
Vă rog să vă anunțați prietenii despre această modificare!
Mulțumesc!

Amatorii de drumeții vor putea să admire și anul acesta de la înălțime orașul în noaptea dintre ani. Asociația Brașovul Pedalează organizează o drumeție și în acest an.

Braşovul Pedalează: „Respectăm și anul acesta tradiția și face o drumeție în noaptea dintre ani pe Tâmpa.

Plecăm la ora 22:30 de la Modarom ( coordonate https://goo.gl/maps/4EZ97Q9Dbuj ) și urcăm pe Aleea Tiberiu Brediceanu, de unde urmăm traseul marcat cu Triunghi Roșu până în vârf.

Brașov. Mergi? Revelion 2019 pe Tâmpa 1

Traseul nu este greu și poate fi parcurs de oricine are un minim de antrenament, chiar și de copii.

Urcarea ne va lua în jur de o oră și odată ajunși sus, vom aștepta trecerea în 2019 și vom ciocni la ora 00:00 ce avem fiecare: șampanie, vin, ceai, apă sau alte băuturi.

Coborârea o va face fiecare pe cont propriu. Cu siguranță vor fi oameni care vor coborî spre Răcădău prin Șaua Tâmpei sau spre centru pe același traseu pe care am urcat.

Regulament:

Este interzis să aruncăm pe jos orice fel de gunoi. Fiecare este rugat să ia cu el o pungă de gunoi în care să strângă propria mizerie și s-o bage în rucsac pentru a o arunca la o pubelă din oraș.

Echipament necesar:
– Încălțăminte adecvată mersului pe munte și potrivită pentru vremea de afară (exclus teniși, sandale, șlapi, balerini, încălțăminte cu toc, papuci de casă, flip-flops sau cu picioarele goale).
– Îmbrăcăminte adecvată mersului pe munte și potrivită pentru vremea de afară.
– Lanternă și baterii suficiente pentru urcare și coborâre. Nu vă bazați pe lumina altora!
– Bețe de trekking – recomandate. Vă ajută mult la coborâre.
– În caz că va fi gheață, nu strică să aveți niște colțari.
– Pungă pentru gunoi.

Fiind un eveniment cu caracter public la care participarea este gratuită, organizatorul nu își asumă răspunderea pentru eventualele incidente ce vor apărea pe parcurs. Prin participare sunteți de acord să respectați regulamentul evenimentului.”

Previous Story

Brașov. Succes din prima zi! Aproape 15.000 de treceri prin turnichete în primul weekend la schi în Poiană

Next Story

Brașov. Magia Crăciunului la Operă. „Un regal artistic, ce va cuprinde pagini diverse, de la muzica de operă, operetă, pop-opera, la cea ușoară și populară, trecând prin sezonul colindelor și momente de balet…”