Brașov. Mergi? Moș Crăciun ajunge sâmbătă în Piața Sfatului. Concerte Lora și Bere Gratis

Last Updated on decembrie 11, 2018 Sâmbătă, 15 decembrie, copiii din Brașovul sunt invitați în Piața Sfatului pentru a se întâlni cu Moș Crăciun, începând cu ora 11.

Cei care îi vor spune o poezie, un cântecel vor primi și daruri de la Moș Crăciun. De asemenea, va fi pusă în scenă și o piesă de teatru pentru copii și vor avea loc și o serie de concerte pentru cei mici, printre invitați numărându-se și Andra Gogan, cunoscută drept idolul copiilor și adolescenților, dar și o serie de artiști brașoveni.

Brașov. Mergi? Moș Crăciun ajunge sâmbătă în Piața Sfatului. Concerte Lora și Bere Gratis 1

Primăria Municipiului Braşov:
Spectacol pentru copii în Piața Sfatului din Brașov în data de 15 decembrie 2018, începând cu ora 11:00, având următorul program:
1. Teatrul Arlechino
2. Alexxa
3. Cătălina Neacșu
4. Maria Stroe

5. Paul Bătinaș
6. Andra Gogan
Pe toată perioada spectacolului, va veni Moș Crăciun la scenă și va asculta dorințele copiilor

Moșul va sta în Piața Sfatului până la ora 13.30, iar programul este organizta de către Primăria Brașov în cadrul evenimentului „Brașov, oraș din poveste”, potrivit bizbrasov.ro.

Seara, cum anul acesta târgul de Crăciun a fost organizat diferit față de anii trecuți, câțiva dintre participanții la târg care fac parte din Asociația Restaurantelor din Piața Sfatului vor organiza între orele 17.00 și 19.00 un concert.

Invitați speciali sunt Lora și Bere Gratis, iar costurile evenimentului de seară sunt suportate în integralitate de către deținătorii de locații din această asociație, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Previous Story

Brașov. George Scripcaru cere Guvernului PSD să dea banii pe decembrie pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora. „Nu numai că nu ne-a dat înapoi banii promiși, ci ne-a luat și ce era al nostru, din economii; dacă adăugăm și banii pentru …”

Next Story

Brașov. Paradisul Acvatic: Ai aflat programul pentru perioada sărbătorilor?