Brașov. Medicul Bogdan Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin: Se apropie ziua mea de nastere si vreau sa ma „alint putin” …Viata mea e dedicata transplantului iar in perioada 10-12 Ianuarie 2019 Marius, Dumitru, Laurentiu si Ionut vor avea parte de interventii de transplant renal la noi in spital. Fiecare …”

Last Updated on decembrie 12, 2018 Medicul Bogdan Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin are o dorință de ziua lui. Să nu primească nimic iar banii de cadouri să fie donați pentru transplantul a trei pacienți, Marius, Dumitru, Laurentiu si Ionut.

Bogdan Moldovan: „Actiune umanitara:
Se apropie ziua mea de nastere si vreau sa ma alint putin, in eventualitatea in care tocmai te gandesti ce tricou, sort, sosete, manusi, sticla, sa imi cumperi, am o idee mai buna.

Brașov. Medicul Bogdan Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin: Se apropie ziua mea de nastere si vreau sa ma „alint putin” ...Viata mea e dedicata transplantului iar in perioada 10-12 Ianuarie 2019 Marius, Dumitru, Laurentiu si Ionut vor avea parte de interventii de transplant renal la noi in spital. Fiecare ...” 1 Brașov. Medicul Bogdan Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin: Se apropie ziua mea de nastere si vreau sa ma „alint putin” ...Viata mea e dedicata transplantului iar in perioada 10-12 Ianuarie 2019 Marius, Dumitru, Laurentiu si Ionut vor avea parte de interventii de transplant renal la noi in spital. Fiecare ...” 2 Brașov. Medicul Bogdan Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin: Se apropie ziua mea de nastere si vreau sa ma „alint putin” ...Viata mea e dedicata transplantului iar in perioada 10-12 Ianuarie 2019 Marius, Dumitru, Laurentiu si Ionut vor avea parte de interventii de transplant renal la noi in spital. Fiecare ...” 3
Viata mea e dedicata transplantului iar in perioada 10-12 Ianuarie 2019 Marius, Dumitru, Laurentiu si Ionut vor avea parte de interventii de transplant renal la noi in spital.Fiecare banut e mai important pentru ei decat pentru mine.

Haideti sa le facem o bucurie!  Facandu-le lor o bucurie, bucuria mea va fi cu atat mai mare!!”

Brașov. Medicul Bogdan Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin: Se apropie ziua mea de nastere si vreau sa ma „alint putin” ...Viata mea e dedicata transplantului iar in perioada 10-12 Ianuarie 2019 Marius, Dumitru, Laurentiu si Ionut vor avea parte de interventii de transplant renal la noi in spital. Fiecare ...” 4

Mirela R. : „Cam asa arata un Om, inainte de a fi doctor. Un Om care a donat pentru pacientii sai. Un Om care lumineaza incaperea in care paseste. Un Om care iti transmite incredere, liniste si iti atinge sufletul.

Brașov. Medicul Bogdan Moldovan de la Spitalul Sf. Constantin: Se apropie ziua mea de nastere si vreau sa ma „alint putin” ...Viata mea e dedicata transplantului iar in perioada 10-12 Ianuarie 2019 Marius, Dumitru, Laurentiu si Ionut vor avea parte de interventii de transplant renal la noi in spital. Fiecare ...” 5

Imi amintesc prima intalnire cu el, cand ne-a citit primele rezultate ale analizelor facute de mine. Ne-a inspirat atata incredere si pozitivitate incat nici nu am conceput ca nu va fi totul bine. Nu voi uita niciodata ca ala a fost momentul in care zambetul lui Laurentiu s-a schimbat. De fapt, mi-am spus ca a fost prima data cand l-am vazut zambind cu adevarat.

Multumim, dl. dr. Bogdan Moldovan pentru Omul care sunteti! Multumim in numele acestei tari bolnave, care are nevoie de mai multi oameni ca dumneavoastra.
Si multumim intregului personal al Sp. Sf. Constantin. Am stat acolo doua zile si am mers din usa in usa si am intalnit numai Oameni si super profesionisti. Iar la capitolul curatenie… e la superlativ.

Felicitari si la cat mai multe reusite! ❤”

Previous Story

Brașov. Seară de colinde în Avantgarden3

Next Story

Brașov. „România, te iubesc! ” întâlnire cu cu Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu, Cristian Leonte