Brașov. Ce s-a întâmplat cu locul de parcare licitat de o șoferiță cu 30.000 de lei?

Last Updated on decembrie 5, 2018 Luna trecută, Brașovul a devenit senzație în România după ce o șoferiță a licitat 30.000 de lei, pentru chiria pe un an pentru un loc de parcare. A uitat să plătească.

La procedura de atribuire a locurilor de parcare din cartierul Răcădău, organizată de Primărie, o brașoveancă a licitat, atunci, până la fabuloasa sumă de 30.000 de lei, pentru chiria pe un a, informează Realitatea Brașov.

Brașov. Ce s-a întâmplat cu locul de parcare licitat de o șoferiță cu 30.000 de lei? 1

Avea termen până ieri să plătească banii respectivi. Așa cum era de așteptat, cel care a licitat se pare că a făcut-o doar de „ochii lumii” şi nu a fost la fel de ambiţios şi serios atunci când a fost nevoit să plătească.

Așadar, potrivit Primăriei Brașov, suma nu a fost achitată. Parcarea respectivă va fi scoasă la licitație, pentru reatribuire, anul viitor, în luna iunie. Până atunci, din cel mai râvnit loc de parcare din țară, acum a devenit cel mai accesibil, deoarece până nu va fi dat cuiva, oricine își poate lăsa autoturismul, gratis, acolo, pe principiul „primul venit, primul servit”.

Previous Story

Accident Brașov. Alt pieton spulberat pe trecere! Starea pietonului este gravă. S-a întâmplat pe o trecere din Ghimbav

Next Story

Noi detalii. Brașov-București cu un automotor din Danemarca