Brașov. Bărbat bătut grav pe 13 Decembrie, fără motiv, de un individ violent! Ce spune Poliția

Last Updated on decembrie 4, 2018 Incident neobișnuit pe strada 13 Decembrie. Un bărbat a fost bătut luni fără motiv de un individ violent, pe stradă.

„Agresorul, în mod inopinat, i-a aplicat lovituri cu pumnii și picioarele, cauzându-i leziuni care au impus transportul persoanei vătămate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a explicat reprezentantul IJP Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, pentru mytex.ro.

Brașov. Bărbat bătut grav pe 13 Decembrie, fără motiv, de un individ violent! Ce spune Poliția 1

Mai mulți trecători au încercat să-l apere pe bărbatul bătut, dar agresorul a devenit violent și față de ei, înjurându-i și încercând să-i lovească.

„Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Brașov, cu spijinul unui ofițer din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Burebista Brașov, aflat în timpul liber, și a doi martori, au reușit, în scurt timp, identificarea și conducerea la secție a autorului agresiunii”, a precizat sursa citată.

Suspectul în caz este un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Brașov. Polițiștii au luat față de el măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar cercetările continuă pentru „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Previous Story

Brașov. Aprinderea iluminatului festiv la Superland, intrare gratuită. „A venit bradul! Cine ne ajută să-l împodobim?”

Next Story

Video Brașov! Ursul de astăzi a fost filmat și luni noapte printre blocuri!