Brașov. Concert de Colinde Cvintetul vocal “ANATOLY”. „Noi colindăm, pe la uși, pe la ferești, Colindăm în astă iarnă, cu colinde românești!”

Last Updated on decembrie 11, 2018 Cvintetul vocal Anatoly va susține un concert de colinde în data de 23 decembrie, la sala Reduta.

„Noi colindăm, pe la uși, pe la ferești,
Colindăm în astă iarnă, cu colinde românești!

Brașov. Concert de Colinde Cvintetul vocal "ANATOLY". „Noi colindăm, pe la uși, pe la ferești, Colindăm în astă iarnă, cu colinde românești!” 1

În an Centenar alături de cânt se văd și umbrele eroilor! Colindul e și pentru ei. E și pentru ce au luptat: pentru România dodoloață!

Așa că vă invităm la concertul nost de colinde și cântece de iarnă, în ziuă sântă de duminică, 23 Decembrie, pe la ore de sară, când de la 17, când de la 19 și ceva, în sală de Redută.

Haidați!

Cu tot dragul, ANATOLY”, scriu organizatorii.

Biletele se pot achizițina de la Librăria St. O. Iosif și Sala Reduta.

Previous Story

Brașov. Autoliv a deschis o nouă divizie de electronice. Compania recrutează ingineri de dezvoltare şi testare software!

Next Story

Brașov. George Scripcaru cere Guvernului PSD să dea banii pe decembrie pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora. „Nu numai că nu ne-a dat înapoi banii promiși, ci ne-a luat și ce era al nostru, din economii; dacă adăugăm și banii pentru …”