Accident Brașov. 5 persoane rănite, una grav, 3 autoturisme lovite, între Cristian și Brașov. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. Ce spune Poliția

Last Updated on decembrie 21, 2018 5 răniți, o persoană grav, după ce 3 autoturisme au fost implicate într-un accident vineri seara pe drumul dintre Cristian și Brașov. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului și este căutat de Poliție.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Mihaela Si Lica Brinzei a scrius: „Accident spre Cristian, s-au ciocnit doua autovehicule frontal! Se circula foarte greu spre Brasov!”

„În urma accidentului au rezultat cinci victime; toate cele cinci persoane sunt conștiente, una dintre aceste fiind în stare mai gravă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, pentru mytex.ro.

Accident Brașov. 5 persoane rănite, una grav, 3 autoturisme lovite, între Cristian și Brașov. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. Ce spune Poliția 1

„Traficul nu este blocat. Autorul care a produs accidentul a părăsit locul săvârșirii faptei. Polițiștii fac cercetări cu privire la stabilirea circumstanțelor producerii accidentului și pentru identificarea șoferului”, a precizat subcomisarul Ionuț Marin.

Previous Story

(Foto/Video) Brașov. Îți plac? Noile autobuze din Turcia prezentate în Livada Poștei

Next Story

Foto Brașov. Update. Au venit autobuzele noi. Când intră pe trasee. Primarul George Scripcaru: „Pregătim mașinile pentru a intra în trafic. Este vorba despre dotările interioare suplimentare și obținerea documentelor de licențiere… În momentul de față …”