Nu se schiază în Poiana Brașov! Anunțul de ultimă oră al Primăriei

Last Updated on noiembrie 19, 2018 Primăria Municipiului Braşov a venit cu precizări privins schiatul în Poiana Brașov, după ninsoarea din ultimele 24 de ore.

Primăria Municipiului Braşov: „Deoarece în ultimele ore ne confruntăm cu tot mai multe situații în care amatori de schi vor sa urce in Postăvarul pentru a schia pe pârtiile din Poiana Brasov, facem următoarea precizare:

În acest moment nu se schiază pe nici o pârtie din Poiana Brasov. Vom anunța public momentul în care domeniul schiabil se va deschide. În acest moment există riscul producerii de accidente având în vedere ca stratul de zăpadă nu are grosimea și consistenta necesare”.

Salvamont Poiana Brasov: „Buna dimineata. Astazi,19.11.2018, la ora 08:30 in Poiana Brasov sunt -5 grade celsius si ninge.
Functioneaza telecabina Kanzel , iar programul de functionare este de la ora 09:00 – 16:00.

Vezi aici Video:


Daca doriti sa faceti o drumetie in zona Tampa sau Postavaru tineti cont ca aveti nevoie de un echipament adecvat, din care sa nu lipseasca incaltarile de munte, care va ofera stabilitate si aderenta maxime. Totodata tineti cont si de faptul ca la munte vremea este deosebit de instabila, iar conditiile meteo se pot schimba radical intr-un interval foarte scurt de timp.


Va dorim sa aveti parte de drumetii frumoase pe poteci de munte!”

Poiana Brasov/ Romania: 19 Noiembrie 2018 – Poiana Brasov

Nu se schiază în Poiana Brașov! Anunțul de ultimă oră al Primăriei 1 Nu se schiază în Poiana Brașov! Anunțul de ultimă oră al Primăriei 2 Nu se schiază în Poiana Brașov! Anunțul de ultimă oră al Primăriei 3 Nu se schiază în Poiana Brașov! Anunțul de ultimă oră al Primăriei 4

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto Brașov. „Așa arată drumurile din Brașov nici nu s-au sinchisit sa de-a cu sare sau nisip,auto specialele nu exista pe niciun drum!!”

Next Story

Foto Brașov. A fost adus bradul de Crăciun în Râșnov. Este mai frumos ca cel din Piața Sfatului?