Brașovul miroase urât și astăzi. Loredana B: „Abia puteam respira in masina, cand a inceput sa intre mirosul, iar cand am iesit din masina era oribil, de necrezut. Mirosul obisnuit, de sulf, hidrogen sulfurat + gunoi, dar mai puternic si urat decat am simtit eu in oricare alta seara din ultima luna. Sunt mai noua in cartier …”

Last Updated on noiembrie 20, 2018 Mirosuri urât mirositoare și astăzi în Brașov. De vină tot fertilizarea terenurilor cu găinaț de găini? Acum, cu zăpadă?

Agache Aurel Dionisie: „Mi s-a semnalat că în momentul de față în zona Lizierei miroase extrem de puternic a ouă clocite, a sulf.
Puteți confirma acest lucru?
Mai miroase și în alte zone?
Brașovul miroase urât și astăzi. Loredana B: „Abia puteam respira in masina, cand a inceput sa intre mirosul, iar cand am iesit din masina era oribil, de necrezut. Mirosul obisnuit, de sulf, hidrogen sulfurat + gunoi, dar mai puternic si urat decat am simtit eu in oricare alta seara din ultima luna. Sunt mai noua in cartier ...” 1

Poate ne trimiteți hărți cu locațiile și ce fel de miros simțiți.
Este imperios necesar să creem o hartă interactivă unde dacă doriți să puteți încărca, data, ora, locația și ce fel de miros simțiți plus o evaluare personală a intensității pe o scară de la 1 la 10.”

Loredana Biscu: Aseara, 19 noiembrie, pe la ora 20:30 – 21:00 abia puteam respira in masina, cand a inceput sa intre mirosul (la intrare in Liziera), iar cand am iesit din masina era oribil, de necrezut.

Sunt mai noua in cartier si as zice 10/10, dar probabil se poate si mai rau asa ca zic 9/10.
Mirosul obisnuit, de sulf, hidrogen sulfurat + gunoi, dar mai puternic si urat decat am simtit eu in oricare alta seara din ultima luna.
Si acum, miroase in continuare. Un 5 sau 6/10 as spune. Destul cat sa nu poti sa rabatezi geamul macar 5 minute. Dimineata mi se pare ca mirosul de gunoi e mai intepator.

Agapii Adrian: In Liziera Este insuportabil mirosul, nu am putut s astau afara. Nu se mai poate tolera asa ceva.
Veronica Urjan: Confirm ca se simte si in Avantgarden Tractoru mirosul care se simte des si aici dimineata sau seara, acel tip de miros ca cel care se simte mereu in triaj. Mi-e greu sa-l evaluez dar undeva la un 6-7
Mihai Stan: E bataie de joc.Pute de mori.

Anca Smith: In Triaj, la ora 7.40 mirosea foarte tare, 8/10.
Simion Dorina: Pute de mori acum in liziera

Previous Story

Brașov. Cine are dreptate? Dragos Dragoi: „Nu mai suport sa aud povestea cu “autoritatile luate prin surprindere ” !!!!!! E iarna, si da, ninge !!!!!!!!! Ce ar fi daca ar ninge vreo 5 zile fara oprire ? Credeti ca plugurile alea pot …”

Next Story

Brașov. Casă cumpărată cu 20.000 de euro pentru bătrânul bătut cu bestialitate în pasaj. Banii au fost adunați printr-o campanie online