Brașovul mai frumos. Casa Sfatului, Primăria, Poarta Şchei şi strada După Ziduri vor fi iluminate

Last Updated on noiembrie 14, 2018 Cinci clădiri din Brașov, Casa Sfatului, clădirea Primăriei, Poarta Şchei, Casa Junilor, Opera Braşov , dar şi strada După Ziduri vor beneficia de iluminat arhitectural. Primăria Braşov a lansat licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate, valoarea contractului fiind estimată la 81.000 lei.

Conform anunţului postat pe platforma electronică de achiziţii publice, consultantul care va obţine contractul va trebui să predea studiul de fezabilitate pentru cele şase obiective în termen de 90 de zile, după care municipalitatea va rezolva toate celelalte probleme birocratice şi va căuta o sursă de finanţare a lucrărilor, informează bzb.ro.

Brașovul mai frumos. Casa Sfatului, Primăria, Poarta Şchei şi strada După Ziduri vor fi iluminate 1

Pentru clădirea Primăriei şi Casa Sfatului, iluminatul arhitectural va fi amenajat pe toate cele patru laturi, iar la Casa Junilor vor fi iluminate trei faţade.

Clădirea Operei va beneficia de iluminat arhitectural numai pe faţada principală, în timp ce la Poarta Şchei iluminarea se va realiza pe cele două laturi exterioare (intrările), dar şi în spaţiul din interior.

La strada După Ziduri este prevăzută realizarea unui sistem de iluminat care să pună în valoare zidurile de apărare, dar şi unul pietonal.

Pentru iluminarea celor şase obiective ar urma să se folosească surse tip LED, cu lumină caldă, echipate cu dispozitive care să permită conectarea la sistemul de telegestiune şi reglarea perioadei de funcţionare.

Previous Story

Brașov. Tudor Duică: „Primele proteste au început practic pe 14 noiembrie 1987, la Secția 440 „Matrițe” a întreprinderii de autocamioane Steagul Roșu. Era zi de salariu, iar muncitorii au primit doar …”

Next Story

Brașov: Radare fixe, în cinci zone de pe drumurile din județ. Unde vor fi amplasate