(Last Updated On: November 7, 2018)

In cadrul proiectului de modernizare a retelei de apa, derulat de catre Compania Apa, se executa lucrarea de inlocuire a retelei de apa pe str. Avram Iancu.

Pentru a putea executa lucrarea de traversare a intersectiei dintre strada Nicopole si str. Avram Iancu, pe sensul spre centru, este necesara inchiderea circulatiei rutiere pe str. Nicopole, tronsonul cuprins intre breteaua catre Spitalul de Copii si intersectia cu str. Avram Iancu, de joi, 8 noiembrie, incepand cu ora 7.00, si pana vineri, 9 noiembrie, ora 10.00.

Brașov. Update Deviere trafic zona strada Nicopole. Lucrări majore 1 Brașov. Update Deviere trafic zona strada Nicopole. Lucrări majore 2

Traficul va fi deviat astfel:
– pe sensul de mers dinspre str. De Mijloc spre str. Avram Iancu, traficul va fi deviat pe breteaua care trece pe langa Spitalul de Copii si iese in Avram Iancu (vezi imaginea 1),
– pe sensul de mers dinspre str. Avram Iancu spre str. De Mijloc, traficul va fi deviat pe str. Morii (imaginea 2).

Această lucrare face parte dintr-un contract de reabilitare și extindere a distribuției de apă potabilă în municipiul Brașov, care a început în luna august a acestui an și se va termina în februarie 2020 . Valoarea întregului contract derulat din fonduri europene este de aproximativ 19. 240.000 de lei, inclusiv TVA.

„Compania Apa Brașov își cere scuze pentru disconfortul creat și le multumeste șoferilor și locuitorilor din zonele adiacente pentru înțelegere.”