Brașov. Se extinde Paradisul Acvatic. Se va construi și un centru comercial

Last Updated on noiembrie 19, 2018 Una din atracțiile Brașovului este Paradisul Acvatic. Din cauza numărului mare de vizitatori, conducerea a luat decizia de a mări capacitatea aquaparkului.

„Lucrările vor demara vara viitoare și se vor finalizat în 2020. Vom face o zonă estivală, cu tobogane, un bazin cu valuri și alte amenajări. De asemenea, în partea din față a complexului vom amenaja și un centru comercial, care va fi oferit spre închiriere, unde se vor vinde alimente și nu numai, astfel ca persoanele care vin la Paradisul Acvatic să aibă oportunitatea ca la plecare săîși facă și cumpărăturile”, a declarat Dumitru Ioan Puchianu, acționarul majoritar al companiei, pentru bizbrasov.ro.

Brașov. Se extinde Paradisul Acvatic. Se va construi și un centru comercial 1

Parcule se întinde în prezent pe o suprafață de 30.000 de metri pătrați, a fost înființat în 2007, în urma unei investiții de 12 milioane de euro.

Previous Story

Foto Brașov. S-au împlinit 12 ani de când s-a desființat tramvaiul. Nelu Corbu: „Postul asta o sa infurie cativa brasoveni dar e necesar… Ninge astazi ca-n povesti si toata lumea a crezut ca masina e cea mai buna optiune, rezultatul:…”

Next Story

Brașov. Cine are dreptate? Dragos Dragoi: „Nu mai suport sa aud povestea cu “autoritatile luate prin surprindere ” !!!!!! E iarna, si da, ninge !!!!!!!!! Ce ar fi daca ar ninge vreo 5 zile fara oprire ? Credeti ca plugurile alea pot …”