Probleme și în Gara Brașov. Ovidiu Albu: „Suprarealism total in gara Brasov. La 8.40, megafoanele anunta ca trenul spre Bucuresti pleaca de la linia 3. Lume multa si zgribulita pe peron, pe linie niciun tren. apar patru vagoane, niciunul nu are numar. Oamenii se bulucesc derutati prin ninsoare de la un vagon la altul. Degeaba, usile nu se deschid, sunt blocate. Dupa un minut se…”

Last Updated on noiembrie 19, 2018 Se semnalează întârzieri și în circulația trenurilor. Pe șosele se circulă foarte greu n oraș dar și pe drumurile care duc în Brașov.

Ovidiu Albu: „Din nou suprarealism total in gara Brasov. La 8.40, megafoanele anunta ca trenul spre Bucuresti pleaca de la linia 3. Lume multa si zgribulita pe peron, pe linie niciun tren. Un ceas CFR din apropiere arata 4 fara 10. La 4 fara 5, sau 8.45, apar patru vagoane, niciunul nu are numar. Oamenii se bulucesc derutati prin ninsoare de la un vagon la altul.

Probleme și în Gara Brașov. Ovidiu Albu: „Suprarealism total in gara Brasov. La 8.40, megafoanele anunta ca trenul spre Bucuresti pleaca de la linia 3. Lume multa si zgribulita pe peron, pe linie niciun tren. apar patru vagoane, niciunul nu are numar. Oamenii se bulucesc derutati prin ninsoare de la un vagon la altul. Degeaba, usile nu se deschid, sunt blocate. Dupa un minut se...” 1

(foto arhiva)

Degeaba, usile nu se deschid, sunt blocate. Dupa un minut se debcheaza o usa, patru inghetati reusesc sa tasneasca inauntru, usa se inchide rapid inapoi. Iar s a blocat. Cinci minute mai tarziu, o doamna vorbind la telefon: “Am reusit sa intru, Dumnezeu stie cand pleaca”.

20 de minute mai tarziu, trenul este inca in statie. Un ceferist in spatele meu, proaspat intors de la tigara, catre un altul: “Stii ba de ce nu pleaca? Nu a venit mecanicul. O fi plecat in Germania sa faca bani”.

Intre timp, trenul Bucuresti Obor – Bucuresti Nord are 30 de minute intarziere”.

Dacă mergeți cu trenul ar fi bine să aveți și un stingător cu dumneavoastră. Duminică seara 100d e pasageri speriați au ieșit din tren după ce locomotiva în care se aflau a luat foc în Mureș, informează Stirile Pro Tv.

Mecanicul trenului a dat alarma în momentul in care locomotiva a fost inundată de un fum gros. In scurt timp, cei aproximativ o suta de calatori au coborat din vagoane, iar la faţa locului au ajuns pompierii.

Plutonier Adjutant Alexandru Raic – Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş: “La intrarea în oraş locomotiva a trebuit să fie oprită şi să se ia măsuri de siguranţă pentru că călătorii să poată să coboare din vagoane, să nu se întâmple un incident mai grav.”

După ce au intervenit militarii, vagoanele au fost tractate de o altă locomotiva până în staţia aflată la un kilometru distanţă.

Previous Story

Video Brașov. Viteza cu care se circulă aceasta ora în oraș. „Recomand tuturor smecherilor cu cauciucuri de vară sa nu mai încurce traficul, eu țin la viața mea și a familiei mele!”

Next Story

(Foto/Video) Poiana Brașov arată minunat după ninsoarea de astăzi!