Brașov. La noi, cele mai scăzute temperaturi din România. A fost mai frig decât pe Vârful Omu

Last Updated on noiembrie 20, 2018 Recordul de temperatură scăzută din acest sezon rece a fost înregistrat în această dimineață la Brașov.

La ora 7 dimineaţa, termometrele au arătat minus 10 grade Celsius, cea mai scăzută din România, mai puţin chiar decât la Vârful Omu, Întorsura Buzăului sau Topliţa, informează stirileprotv.ro.

Brașov. La noi, cele mai scăzute temperaturi din România. A fost mai frig decât pe Vârful Omu 1

Oamenii au trecută la ţinută completă de iarnă: haione groase, căciulă, mănuşi şi fular.

Bărbat: „S-a răcit, dar ne pregătim cu haine mai groase şi maşina e pregătită pentru iarnă. S-a depus un strat de gheaţă pe care trebuie să îl răzuim cu o racletă, că altfel e mai greu la condus.”

Pe trotuare, oamenii şi-au măsurat cu atenţie paşii. Gheaţă s-a format în special la trecerile de pietoni unde luni s-a topit zăpada, iar în noaptea de luni spre marți bălţile au îngheţat bocnă.

Întreaga noapte, utilajele drumarilor au împrăştiat aproape 100 de tone de material antiderapant pe drumurile din judeţul Braşov. Dimineaţa, în unele localităţi a fost şi cod galben de ceaţă, dar negura s-a risipit după ora 10. De mâine se întorc ploile şi lapoviţă, spun meteorologii.

Previous Story

Brașov. Coadă uriaşă la vulcanizare, după venirea iernii. “Până dimineaţă trebuie să aştept”

Next Story

Brașov. Pedepse grele la închisoare pentru tinerii care su snopit în bătaie un bătrân în pasaj