Brașov. Coadă uriaşă la vulcanizare, după venirea iernii. “Până dimineaţă trebuie să aştept”

Last Updated on noiembrie 20, 2018 Șoferii brașoveni au luat cu asalt vulcanizările după ce zăpada a acoperit orașul. Coziile au fost atât de lungi, încât multi șoferi au renunțat.

În Braşov, zăpada căzută pe carosabil a creat probleme șoferilor. Cei care nu au avut anvelope de iarnă s-au oprit direct la vulcanizare unde au rămas ore bune ca să îşi vadă maşinile echipate, scrie stirileprotv.ro.

Brașov. Coadă uriaşă la vulcanizare, după venirea iernii. “Până dimineaţă trebuie să aştept” 1

“Am venit de jumătate de oră, dar cred că o să aştept multe ore până ajung în faţă. Mi-am depozitat anvelopele la ei și sunt obligat să vin aici să le pun. Am plătit o sută și ceva de lei în primăvară ca să le ţină aici.”

Locurile din fata vulcanizărilor au fost neîncăpătoare pentru mașini, așa că șoferii s-au așezat în rând chiar pe marginea drumului. Resemnați că trebuie să aştepte, unii au decis să ia cina la volan.

Nu toţi au avut însă răbdare. Din când în când unii șoferi renunța, ies din coloana și pleacă.

„Stau de 20 de minute dar cred că plec pentru că gândiți va că sunt vreo 20-25 maşini în fata și durează 15 minute la mașina. Până dimineaţă trebuie să aştept.”

Previous Story

Brașov. Casă cumpărată cu 20.000 de euro pentru bătrânul bătut cu bestialitate în pasaj. Banii au fost adunați printr-o campanie online

Next Story

Brașov. La noi, cele mai scăzute temperaturi din România. A fost mai frig decât pe Vârful Omu