Brașov. Clubul Times a împlinit 7 ani! Cristian Iliescu: „Azi implinim 7 ani de Times, multumesc oamenilor pasionati care au lucrat cu noi… Pentru toti am pregatit o saptamana magica….”

Last Updated on noiembrie 11, 2018 Clubul Times din Brașov a împlinit astăzi 7 ani de la deschidere. Organizatorii au pregătit 7 surprize pentru următoarele 7 zile.

 Cristian Iliescu: „Azi implinim 7 ani de Times, multumesc oamenilor pasionati care au lucrat cu noi, e in primul rand meritul vostru si multumesc tuturor celor ce ne-au trecut pragul pentru ca impreuna am reusit sa dinamizam viata de noapte din Brasov, 7 zile din 7.

Brașov. Clubul Times a împlinit 7 ani! Cristian Iliescu: „Azi implinim 7 ani de Times, multumesc oamenilor pasionati care au lucrat cu noi... Pentru toti am pregatit o saptamana magica....” 1

Pentru toti am pregatit o saptamana magica”.

In 11.11.2011, am deschis Times pub din pasiunea pentru muzica.

Pentru ca orice lucru facut din pasiune se dovedeste a fi bine facut, ne-am dorit ca acest loc conteze, sa ofere brasovenilor o viata de noapte ce nu poate fi regasita in alta parte. Asa ca ne-am gandit sa petrecem in fiecare zi a saptamanii, caci nu putini sunt cei care trec peste conventiile sociale sau au de sarbatorit intr-o zi de lucru a saptamanii.

Am trecut prin cateva schimbari de-a lungul anilor si toate s-au dovedit bune. Am incercat sa ne adaptam cerintelor voastre si se pare ca am reusit. Asta vom continua sa facem si de aceea va asteptam alaturi de noi, sa ne cunoastem, sa petrecem impreuna si de ce nu, sa legam prietenii, asa cum am facut de-a lungul anilor.

Previous Story

Video Brașov. Au reparat bradul de Crăciun din Piața Sfatului. Nu mai este chel, este doar veșted și uscat. Împodobit o să arate bine de la distanță. Ar trebui înlocuit de Urgență?

Next Story

Foto Brașov. Primele detalii despre autobuzele turistice spre Castelul Bran și Cetatea Râșnov. Inițiativa aparține unei companii din Brașov care a vândut Simonei Halep hotelul din Poiana Brașov