Brașov. Atacat de urs pe câmp!

Last Updated on noiembrie 18, 2018 Atac surpriză al unui urs. Tocmai pe câmp, între Brașov și Bod. Victimă a fost un bărbat de 58 de ani din localitate. Victima este în stare stabilă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a declarat că bărbatul de 58 de ani a fost dus la spital cu răni la picioare și la umăr.
„O persoană a fost atacată de urs pe câmp, în comuna Bod Sat. Este vorba de un bărbat, care este conștient. A suferit escoriații la nivelul membrelor inferioare și la umăr”, a spus Sfreja.

Brașov. Atacat de urs pe câmp! 1

Un echipaj SMURD l-a transferat pe bărbat spital în Brașov, transmite corespondentul MEDIAFAX, preluat de stiripesurse.ro.

Un bărbat de 39 de ani din județul Bistrița-Năsăud a fost rănit grav după ce a fost atacat de un urs. Coincidența este că este fix ursul pe care îl rănise cu o zi înainte, informează Antena 3.

Bărbatul era la o partidă de vânătoare atunci când ursul s-a năpustit asupra lui.

“Pacientul era stabil, conştient, a venit pe picioarele lui, cu multiple răni, plăgi de la muşcături. A spus că era un urs încolţit, rănit pe care ei îl căutau şi dintr-o dată a sărit şi la atacat”, a spus Oleg Burlac, medic SMURD, conform stirileprotv.

Ursul a sărit să-l sfâşie pe bărbat, dar norocul lui a fost ca ceilalţi vânători erau prin preajmă şi au împuşcat fiară. Se pare că animalul avea obiceiul să coboare în sat şi să atace gospodăriile oamenilor.

Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Previous Story

ISU Brașov, Alertă Meteo. Va Ninge în Brașov! Drumarii vor fi luați prin surprindere? „Atenționare cod galben !!!În intervalul 18 noiembrie, ora …”

Next Story

(Foto/Video) Ninge bine în Brașov! Ce psun meteorologii. „Buna dimineata ! A venit iarna ”