Semnul „BRAŞOV”-de pe Tâmpa va fi preluat de Primărie care pregătește o surpriză, un iluminat special

Last Updated on octombrie 25, 2018 Literele cu inscripția „BRASOV” de pe Tâmpa vor ajunge la Primărie, după ce, în urmă cu mai bine de 10 ani, acestea au fost montate de Consiliul Județean. Primăria pregătește o surpriză, un iluminat special.

Propunerea privind realizarea acestui transfer vine din partea Consiliului Judeţean, iar în prezent se poartă discuţii pe această temă.„Având în vedere că literele luminoase au devenit o parte din identitatea Braşovului, avem în vederea utilizarea lor pentru promovarea diferitelor evenimente, cu ajutorul unui iluminat special”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, pentru bzb.ro.

Semnul „BRAŞOV”-de pe Tâmpa va fi preluat de Primărie care pregătește o surpriză, un iluminat special 1

Inscripţia de pe Tâmpa a fost montată prima dată în anul 2004, de Consiliul Judeţean Braşov, dar era mai şubredă şi a fost deteriorată de vânt, fiind refăcută în anul 2006. Fiecare literă are o înălţime de 6 metri, iar iluminatul se face cu ajutorul unor becuri de mare putere.

Tot la începutul anilor 2000 au fost instalate catargul pentru drapel şi laserul de pe Tâmpa, care din păcate s-a defectat la scurt timp şi nu a mai fost înlocuit.

Anul trecut, literele de pe Tâmpa s-au stins de mai multe ori, fie din cauza unor defecţiuni la linia de alimentare, fie din cauza unor siguranţe.

 

Previous Story

Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu, modernizare Spitalul Județean: „Dacă priviți imaginile în combinația „două-câte-două”, veți putea observa diferența dintre „înainte” și „după”…”

Next Story

Succes! Două brașovence la X Factor România „Ne-ar ajuta enorm daca ne-ati vota pe aplicatia X Factor Romania disponibila …”