Premiera la Maternitatea din Brasov. Diana Cormos: „Dupa o asteptare de 20 de ani, am efectuat primul tratament laser pentru prevenirea orbirii prin retinopatie de prematuritate in sectia de Terapie Intensiva a Maternitatii. Fundatia Salvati Copiii a donat Maternitatii cel mai performant aparat laser i…”

Last Updated on octombrie 13, 2018 Maternitaea Brașov a făcut zilele trecute primul tratament laser pentru prevenirea orbirii prin retinopatie de prematuritate .

Diana Cormos: „Premiera la Maternitatea din Brasov.
Dupa o asteptare de 20 de ani, am efectuat primul tratament laser pentru prevenirea orbirii prin retinopatie de prematuritate in sectia de Terapie Intensiva a Maternitatii.

Fundatia Salvati Copiii a donat Maternitatii cel mai performant aparat laser indirect.

Premiera la Maternitatea din Brasov. Diana Cormos: „Dupa o asteptare de 20 de ani, am efectuat primul tratament laser pentru prevenirea orbirii prin retinopatie de prematuritate in sectia de Terapie Intensiva a Maternitatii. Fundatia Salvati Copiii a donat Maternitatii cel mai performant aparat laser i...” 1

In acest fel nu mai este necesara deplasarea micutilor prematuri la Clinica Oftalmologica Ocusan unde pana acum exista singurul laser indirect din Brasov.

Multumiri Fundatiei Salvati Copiii!

Multumiri colectivului inimos al Sectiei de Terapie Intensiva Neonatala condusa de Dr Olimpia Petrescu si Domnului Director Mircea Preda!”

Previous Story

Brașov. Restricții de circulație, sâmbătă și duminică, pentru ultima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă

Next Story

Evenimente Brașov. Halloween Party la Superland. Programul aici