Foto Bașov. Serj Zarnescu: „După multe demersuri eșuate,cu scopul ca Brașovul sa aibe si el Aeroport,Brașovenii au reușit sa îl convingă pe antreprenorul Elon Musk și SpaceX sa construiască in piața Sfatului prima statie de Rachete pt a acomoda transportul internațional cât și cel spre Marte.Azi am fost la lansare și pfff…misto”

Last Updated on octombrie 14, 2018 Un fotograf din Brașov prezintă orașul dintr-o altă perspectivă … SUPRAREALÍSM.

Serj Zarnescu: „După multe demersuri eșuate,cu scopul ca Brașovul sa aibe si el Aeroport,Brașovenii au reușit sa îl convingă pe antreprenorul Elon Musk și SpaceX sa construiască in piața Sfatului prima statie de Rachete pt a acomoda transportul internațional cât și cel spre Marte.Azi am fost la lansare și pfff…misto

 

Serj Zarnescu: „Anul 2030,consilierii locali au decis sa echipeze Turnul Negru din Brasov cu noua tehnologie de levitație inventata,oferind turiștilor un tur aerian al orașului de la poalele Tâmpei.

Ecologiștii au sărbătorit decizia aflând ca tehnologia nu poluează nici mecanic, nici sonic.

Cei de la Amural au boicotat decizia declarându-se nemulțumiți,neputând sa mai proiecteze imagini pe turn ori sa realizeze mapări 3D,el situându-se mai des in aer”.

Serj Zarnescu: Pentru toti cei care ma întreabă ce naiba “bag” după ce au intrat in contact cu pozele mele: SUPRAREALÍSM s. n. Curent literar și artistic apărut în prima jumătate a sec. XX în Franța și răspândit ulterior în toate țările lumii, care pune accentul pe activitatea spontană a imaginației și pe exploatarea zonelor iraționalului în creația artistică. [Pr.: -re-a-] – Supra1- + realism (după fr. surréalisme)”.

Serj Zarnescu: „Biserica neagră nu este altceva decât o arma secreta a Brașovului, ea generând găuri negre și rupturi in fibra realității pentru a aduce turiști si tehnologie avansată din alte dimensiuni….voi chiar credeți ca se numește intamplator Biserica Neagra?

neh!”

Previous Story

Evenimente Brașov. Planetariu mobil revine cu un spectacol nou – Eclipse

Next Story

Brașov. Protest la Castelul Bran! „Ne cerem scuze pentru toate mizeriile prin care trebuie să treceți ca să vă puteți bucura de un sfârșit de săptămână binemeritat la munte. Începând de astăzi …”