Brașov: Retragere cu torțe, Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa”, de ziua Armatei. Programul aici

Last Updated on octombrie 24, 2018 În data de 25 octombrie se sărbătorește Ziua Armatei României. Cu acest prilej, Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa” organizează și participă în garnizoana Brașov, la următoarele activități.

 

– spectacole dedicate sărbătoririi Zilei Armatei României, la Centrul Cultural și Asistență Socială nr. 1 Brașov, în data de 24 octombrie, ora 17.00, și în data de 25 octombrie, ora 18.30;

Brașov: Retragere cu torțe, Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa", de ziua Armatei. Programul aici 1

– ceremonie militară și religioasă de depunere de coroane și jerbe de flori,
la Cimitirul Eroilor Șprenghi, în data de 25 octombrie, ora 10.00;
– retragere cu torțe pe itinerariul: Strada George Barițiu (Biserica Neagră)

Strada Mureșenilor – Bulevardul Eroilor – Bulevardul 15 Noiembrie – sediul comandamentului Brigăzii 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa”, în data de 25 octombrie, ora 19.45.

Ziua de 25 Octombrie semnifică eliberarea de sub ocupația horthystă a Transilvaniei de Nord, în urma Bătăliei de la Carei, din anul 1944.

Este una dintre cele mai importante sărbători naţionale, în care poporul român îşi omagiază armata, faptele ei de arme din trecut, pe toţi cei care astăzi, în haină militară, sunt permanent la datorie.

Previous Story

Brașov: ALDI ar putea deschide primul magazin. A început recrutarea managerilor

Next Story

Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu, modernizare Spitalul Județean: „Dacă priviți imaginile în combinația „două-câte-două”, veți putea observa diferența dintre „înainte” și „după”…”