Brașov. Respect! Compania Kasper Development renovează pe propria cheltuială saloanele, grupurile sanitare și holul Secției de Urologie din Staționarul Tractorul. Adrian Ioan Veştea: „Am vizitat șantierul deschis de firma Kasper Development la Staționarul Tractorul, unde 110 voluntari reabilitează și modernizează un etaj al secției de Urologie. Iată că pe lângă…”

Last Updated on octombrie 27, 2018 Compania Kasper Development a trimis o echipă de cosntructori să renoveze saloanele, grupurile sanitare și holul Secției de Urologie din Staționarul Tractorul. Lucrările costă 55,000 de euro și sunt suportate integral de companie.

Adrian Ioan Veştea: „Am vizitat șantierul deschis de firma Kasper Development la Staționarul Tractorul, unde 110 voluntari reabilitează și modernizează un etaj al secției de Urologie.

Brașov. Respect! Compania Kasper Development renovează pe propria cheltuială saloanele, grupurile sanitare și holul Secției de Urologie din Staționarul Tractorul. Adrian Ioan Veştea: „Am vizitat șantierul deschis de firma Kasper Development la Staționarul Tractorul, unde 110 voluntari reabilitează și modernizează un etaj al secției de Urologie. Iată că pe lângă...” 1

Iată că pe lângă proiectele Consiliului Județean de investiții în modernizarea spitalelor, o firmă importantă vine în întâmpinarea necesităților de îmbunătățire a infrastructurii de sănătate din Brașov.

Este o inițiativă extraordinară pentru care mulțumim și apreciem în mod deosebit acest exemplu de solidaritate socială primit din partea mediului privat”.

„Am căutat un spațiu medical cât mai degradat pe care să-l reparăm și să-l modernizăm și ne-a fost indicat Staționarul Tractorul. Ne-am propus să terminăm lucrările în decurs de șase săptămâni și am încredere că până la finele lunii noiembrie vom reuși să punem la dispoziția Spitalului Județean un etaj modern, în conformitate cu cerințele actuale ceea ce privește asigurarea unui act medical de calitate.

Practic, împreună cu colegii mei desfășurăm aici o acțiune de voluntariat, dar și de team-building, ceea ce ne consolidează spiritul de echipă, ne face să ne redescoperim reciproc și să colaborăm mai eficient”, a spus Daniela Kasper, fondatoarea firmelor de construcții Avantgarden Immo Invest și Kasper Development, citată de bizbrasov.ro.

Valoarea investiției cu care firma sponsorizează SCJU Brașov se cifrează la 55.000 de euro.

Previous Story

Brașov. Film de Hollywood cu dragoni, turnat în Cetatea Râşnov, care va fi închisă. 500 de braşoveni vor juca roluri de figuranţi în noul sezon al peliculei „DragonHeart“

Next Story

Brașov. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu mulțumește medicilor de la un spital privat. La București i-au luat doar banii. „Aveam probleme, nu mai puteam să merg. M-am dus la un spital privat, plătesc o consultaţie de 2 milioane și ceva, 3 milioane aproape. Mă duc la …”