Brașov. Mihai Sturzu candidează din nou la Primărie! „Surpriza mea foarte plăcută este că, de câteva săptămâni încoace, sunt căutat de oameni din diverse medii. Şi din mediul …”

Last Updated on octombrie 10, 2018 Brașovul mai are o filială de partid politic, Pro România. Fostul premier Victor Ponta a prezentat marți filiala brașoveană care este condusă de Mihai Sturzu.

„Surpriza mea foarte plăcută este că, de câteva săptămâni încoace, sunt căutat de oameni din diverse medii. Şi din mediul politic, foşti sau actuali membri din PSD mă caută, oameni care au fost în PNL sau PDL.

Brașov. Mihai Sturzu candidează din nou la Primărie! „Surpriza mea foarte plăcută este că, de câteva săptămâni încoace, sunt căutat de oameni din diverse medii. Şi din mediul ...” 1

Pe cei din PC i-am moştenit. Soluţia mea pentru Braşov nu este să caut CV-ul politic al omului, ci calitatea omului. Voi construi echipa de la Braşov cu oameni de încredere care vin de la un partid sau care acum intră în politică”, a declarat Sturzu pentru newsbv.ro preluat de bzb.ro.

Sturzu a precizat că are în vedere şi candidatura pentru postul de primar al Braşovului, la ultimele alegeri obţinând aproximativ 10 procente pentru acest post, ca independent.

Printre persoanele prezente la întâlnire au fost prezenţi şi fostul preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Braşov, Liviu Lupu, dar şi consilierul judeţean PSD Paul Enache.

Previous Story

Brașov. Alertă meteo de la ANM, pentru miercuri dimineața

Next Story

Evenimente Brașov: Concert Delia la Kruhnen Musik Halle. Cât costă un bilet