Brașov. George: „La scoala 5 soferii se bat cu elevii pentru o bucată de trotuar !! In fata mea un parinte s-a dat jos si a inceput sa impinga copii ca sa-si faca loc pentru masina. L-am oprit si l-am …”

Last Updated on octombrie 8, 2018 Situație tragi-comică la școala 5. Șoferii se bat cu elevii pentru o bucată de trotuar, șoferii fiind părinții elevilor.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, George Boroda a postat o fotografie cu mesajul: „Primărie, unde esti ? Ai plecat la București? La scoala 5 soferii se bat cu elevii pentru o bucată de trotuar !!”

Brașov. George: „La scoala 5 soferii se bat cu elevii pentru o bucată de trotuar !! In fata mea un parinte s-a dat jos si a inceput sa impinga copii ca sa-si faca loc pentru masina. L-am oprit si l-am ...” 1

Ioana D.: Majoritatea şoferilor fiind bine înţeles părinţii elevilor cu care se bat…
George Boroda: Piloni si marirea suprafetei de asteptare a elevilor. In fata mea un parinte s-a dat jos si a inceput sa impinga copii ca sa-si faca loc pentru masina.

L-am oprit si l-am atentionat ca nu e in regula ce face , si chiar daca ar urca pe suprafata de asteptare a elevilor , in final ei vor trebui sa stea in strada .

Foarte urat ! Primaria greseste foarte mult aici !

Andreea Z.: eu am auzit ca la Cj sunt autobuze scolare…dar na…asta nu inseamna ca se poate si la noi…la noi se pune asfalt peste asfalt …

Previous Story

Brașov. Bărbat căzut cu parapanta

Next Story

Brașov. Noua clădire a Spitalului Sf. Constantin va avea 6 săli de operaţie şi două de transplant