Brașov. FELICITĂRI! Corona bate la Bistriţa, 24-21

Last Updated on octombrie 8, 2018 Corona Brașov a învins pe terenul Gloriei Bistrița, scor 24-21, într-un meci din etapa a 5-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Gloria Bistriţa a avut meciul la îndemână până în minutul 50, având în mai multe rânduri un avans de 4 goluri (pentru ultima dată în minutul 41, scor 17-13).

Brașov. FELICITĂRI! Corona bate la Bistriţa, 24-21 1

Pe finalul partidei, Corona Braşov a strâns rândurile şi a stat mult mai bine în apărare. Iar în atac, Sorina Tîrcă, Eliza Buceschi şi Georgiana Ciuciulete au reuşit să desfacă ”lacătul” gazdelor şi să întoarcă rezultatul. Cu un gol înscris de portarul Daciana Hosu, urmată de o serie de 3 goluri ale Sorinei Tîrcă, Corona a revenit de la 17-19 la 21-19 (min. 52).

Formaţia condusă de Ion Crăciun nu a mai cedat iniţiativa până la final, în ciuda eforturilor Gloriei Bistriţa de a reveni la conducere. Eliza Buceschi a adus liniştea la final cu 2 goluri şi implicit cele trei puncte care au o valoare sporită, având în vedere că au fost obţinute într-o deplasare unde se câştigă greu, informează prosport.ro.

Corona Braşov a suferit o bună bucată de timp, dar a început să aibă din nou rezultate şi să rămână în preajma trio-ului de frunte, compus din Măgura Cisnădie, CSM Bucureşti şi SCM Rm. Vâlcea. Echipa din judeţul Sibiu este liderul la zi în Liga Naţională, după o victorie convingătoare la Baia Mare, 30-23 cu Minaur.

Previous Story

Brașov. S-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de pe Hărmanului, al doilea caz de acest fel într-o lună

Next Story

Evenimente Brașov. Marea Gală a Festivalului de Operă, Operetă și Balet 2018. Cât costă biletul